Élet-Stílus

A legfurább karácsonyi ajándék egy nyolcéves kisfiúnak

Ethan sminktanfolyamra vágyott – és bejött neki.

Emlékeznek a sztorira, amelyben az általunk év apukájának titulált fickó megengedte kisfiának, hogy hercegnőnek öltözzön Halloweenra? Azért jutott eszünkbe az az eset, mert most találkoztunk egy Ethan nevű 8 éves srác történetével, aki sminktanfolyamon való részvételt kért – és kapott – karácsonyra.

Anyja a BuzzFeednek elmondta: korábban együtt voltak egy kozmetikai boltban, és Ethan a sminkelésről érdeklődött az üzletvezetőnél.

Úgyhogy a fiút beíratták egy gyorstalpalóra Joey Killmeyer floridai sminkmesterhez, aki 15 éve van a szakmában.

Az anyukának nagyon tetszett, hogy Joey nem úgy foglalkozott Ethannel, mint egy nyolcévessel, hanem mint bármelyik ügyfelével; a sminkmestert pedig lenyűgözte az anyuka nyitottsága, és a kissrác érdeklődése. Az oktatás mellett a mester a fiú arcát is kifestette, ekkor készült néhány fotó, például ez:

A kép forrása: Facebook
A kép forrása: Facebook

Természetesen idióta kommentelőkből sehol sincs hiány, így a képek láttán volt, aki a sminkmestert azonnal pedofilnak titulálta, a kisfiút pedig nemes egyszerűséggel lebuzizták néhányan, de Joey-t így is meglepte, hogy többségében pozitív véleményeket kapott.

Az anyuka pedig pontosan azt tette, amit ilyenkor célszerű: nem foglalkozott a gyűlölködőkkel.

Elmondta, hogy Ethant rég látta ennyire magabiztosnak és boldognak, mint ezen a tanfolyamon, továbbá megnyugtatott mindenkit, hogy a kisfiú a jövőben sem fog kisminkelt arccal megjelenni az iskolában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik