Élet-Stílus

Olyan feneke van a 48 éves nőnek, mint egy 20 évesnek

Az amerikai nő állítja, már hosszú évekkel ezelőtt megtalálta az örök fiatalság titkát, amit most mindenkivel megoszt.

Hiába jár közelebb az ötvenhez, mint a negyvenhez, Laura Gordon külseje még mindig szédületes. Olyannyira, hogy sok húszéves is megirigyelhetné. Az ingatlanügynökként dolgozó, észak-karolinai nő szerint sokan a jó géneknek tulajdonítják csodás külsejét, ám ő ezt határozottan visszautasítja, sőt, ki is kéri magának.

„Rengeteget dolgozom azért, hogy ilyen külsőm legyen. Ez nem jön csak úgy magától, napi szinten áldozattal jár, amit a legtöbben nem hajlandók megtenni magukért.”

Laura hozzátette, az örök fiatalság forrására 23 éves korában talált rá. Akkoriban mint mondja, még épp csak dolgozott, és a hosszú munkanapok után semmi másra nem vágyott, mint hogy végre letáborozhasson a tévé előtt.

Kép forrása: mirror.co.uk
Kép forrása: mirror.co.uk

„Feltűnt, hogy a testem, az izmaim, sőt, még a bőröm se olyan rugalmas, mint volt évekkel korábban. Elhatároztam, hogy míg tudok, teszek az öregedés ellen, ekkor kezdtem el hetente háromszor edzeni járni és egészségesen táplálkozni.”

Laura a Daily Mail című brit bulvárlapnak elmondta, most a hét minden napján edz és a rutinjától csak kivételes esetben hajlandó eltérni. Elárulta, a leghosszabb idő, amit az elmúlt két és fél évtizedben edzés nélkül töltött, egy hét volt.

Kép forrása: mirror.co.uk
Kép forrása: mirror.co.uk

„A rokonaim között vannak, akik túlsúllyal küzdenek. Mikor eljönnek hozzánk vendégségbe, mindig azt hajtogatják, hogy szerencsés vagyok, hogy vékony vagyok és bármit megehetek. És ilyenkor én mindig elmondom nekik, hogy ez egyáltalán nem szerencse, hanem elszántság.”

A 48 éves nő egy éve létrehozott magának egy Instagram-oldalt. Azt mondja, erre azért volt szükség, mert az interneten rengeteg képet talált a lábairól és a kockás hasáról, amikkel különböző fogyasztószereket próbáltak értékesíteni.

Kép forrása: mirror.co.uk
Kép forrása: mirror.co.uk

„A nevemet sehol sem találtam, ezért úgy döntöttem, saját oldalt csinálok, hogy a nevemmel még véletlenül se adhassanak el semmilyen hatástalan szemetet.”

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik