Élet-Stílus

Nem ismer egy jó hátszőrművészt?

Sok férfinek okoz problémát, hogy férfiasabbak a kelleténél. Vagyis sokkal szőrösebbek. Végtagjaik és mellkasuk mellett hátuk is annyira bozontos, mintha meztelenül is bundát viselnének, mint legrégibb őseik.

Egy igazi macsó nem foglalkozik különösebben az ilyesmivel, de nem kevesen, akik rengeteg pénzt és gyötrelmet áldoznak, legalább a hátuk epilálására. A 35 éves Mike Wolfe, akit nem csak a neve miatt hívnak „farkasembernek”, egy volt közülük. Aztán egy szép napon megunta, hogy folyamatosan cikizik terebélyes szőrzete miatt.

Kép: calendhair.com
Kép: calendhair.com

„Eljött a napja, hogy végre én ragyogjak” – emlékszik vissza az idahoi féri arra a pillanatra, amikor eldöntötte, hogy megkéri grafikus haverját, Tyler Hardingot, hogy a közelgő ünnep alkalmából nyírjon egy amerikai lobogót a hátszőrébe.

hátszőrművészet2
Kép: calendhair.com

A hatás annyira frenetikus volt, hogy a páros azóta, folyton újabb dizájnokkal rukkol elő. Wolfe hátán díszelgett már Cupido, kosárlabda, pulyka és a betlehemi jászol is. „A szépség végre tényleg találkozott a szörnyeteggel” – véli Wolfe, aki a hátszőrképeiről készült fotókból jótékonysági naptárt állított össze, aminek bevételével a gyülekezetét támogatja.

(via The Independent)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik