Élet-Stílus

Minden hónapban vacsorázni viszi édesanyját a hatéves fiú

A michigani anya azért ragaszkodik a „randikhoz”, hogy kisfia időben megtanulja, hogyan kell bánni a nőkkel.

„Sajnos a világon túl sok olyan férfi él, akinek fogalma sincs róla, mire vágynak a nők, vagy hogy mit kellene tenniük azért, hogy egy randi kellemes legyen. Jó érzés tudni, hogy történjen bármi, a fiam nem tartozik majd közéjük”

– írta megosztó Facebook-posztjában a büszke michigani édesanya, Nikkole Paulun, majd hozzátette, hatéves gyermeke minden hónapban a spórolt pénzén viszi őt vacsorázni, miközben igyekszik betartani a létező összes udvariassági szabályt.

„Kinyitja nekem az ajtót, kihúzza a székem. Beszél a napjáról és megkérdezi, milyen volt az én napom. Ő fizeti a számlát – abból a pénzből, amit éneklésből keres – és a pincérnek még borravalót is ad.”

Nikkole a szövegben bevallotta, olyan családból származik, ahol a nőket bántalmazták és megalázták, ahelyett, hogy elismerték volna. Ezért ragaszkodik annyira ahhoz, hogy fia már kisgyermekkorában tisztában legyen azzal, hogyan bánjon azzal a nővel, akit mindennél jobban szeret (ez persze most még csak az anyukája.)

Once a month my 6 year old son takes me out on a dinner date. He opens doors for me, pulls out my chair, talks about his…

Posted by Nikkole Paulun on Friday, January 1, 2016

Bármilyen furcsa, az anya-fiú randik ötlete nem mindenkinek nyerte meg tetszését. Noha a posztot eddig közel három millióan lájkolták és félmillióan meg is osztották, a kép alatt, a kommentelők között parázs vita alakult ki arról, szükség van-e az ilyen és ehhez hasonló, nevelő célzatú vacsorákra.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik