Élet-Stílus

Leszbikus nők életükben először péniszt tapiznak – videó

A leszbikus nők közül sokan bizonytalanok eleinte, megpróbálnak férfiakkal is kapcsolatban, szexuális viszonyban élni, mielőtt elfogadják, hogy a saját nemükhöz vonzódnak. Vannak azonban olyanok is, akik anélkül is tudják, hogy nem kell nekik pasi, hogy valaha kipróbáltak volna egyet.

Arielle Scarcella, és a barátnői, akik egy humoros LGBTQ csatornát üzemeltetnek a Youtube-on az utóbbiak közé tartoznak. Mégis úgy döntöttek, hogy azért mégsem hagynák ki teljesen a péniszt az életükből. Ha teljes körű élményre nem is vágynak, de azért szívesen megtapogatnának egyet.

A kísérletet videóra vették: itt van a közel háromperces végeredmény, aminek teljes befogadásához nem árt ugyan egy kis angol nyelvismeret, de a lényeg azért átjön anélkül is. Az élményt többféleképpen öntik szavakba a hölgyek, a legszemléletesebb leírás szerint a pénisz tapintásra olyan, mint amikor az ünnepi pulyka nyakát tömi töltelékkel az ember lánya.

A lányok abban mindenesetre egyetértenek abban, hogy bár nem volt kellemetlen az élmény, az első egyben az utolsó alkalom is volt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik