Élet-Stílus

A karácsonyfájukba költözött a mókus, miután megmentették az életét

A család a sérült mókust az út szélén találta: nem hogy mozogni, de enni és inni sem tudott ekkor.

Hiába vitték azonnal orvoshoz, a család sokáig abban se lehetett biztos, hogy védencük egyáltalán életben marad. A kis Mitten ugyanis hosszú napokig lábadozott, mire egyáltalán lábra tudott álni, és bár már képes rá, hogy a kezében megtartsa az ételt, az itatásban még mindig új családja segítségére van utalva.

Kép forrása: Bored Panda
Kép forrása: Bored Panda

Minderről egy carefree dude nevű Reddit felhasználó írt posztjában, amiben néhány fotót is megosztott a család legújabb tagjáról, aki ideiglenesen a karácsonyfában húzta meg magát.

“Mittenre a feleségem és a gyerekeim találtak rá sérülten, nagyjából egy hónapja. A pórul járt jószágot valószínűleg egy autó ütötte el, akkor sérülhetett meg a feje, ami miatt megtalálásakor moccanni sem tudott.”

Kép forrása: Bored Panda
Kép forrása: Bored Panda

Carefree dude és családja orvoshoz vitte a mókust, aki erős gyógyszereket írt fel és felkészítette a családot, hogy a rágcsáló talán nem éli túl a vele történteket. Szerencsére Mitten erősebbnek bizonyult a várakozásnál és hat nappal később lábra állt.

“Az ivásban még kicsit segítenünk kell neki, de szerencsére már sokat javult az állapota”

-írta carefree dude, majd hozzátette, mivel a segítségük nélkül valószínűleg elpusztulna, Mittent már nem engedhetik vissza a vadonba.

Kép forrása: Bored Panda
Kép forrása: Bored Panda

“Bár nem élheti a vadállatok életét, mi igyekszünk mindent megtenni azért, hogy boldog élete legyen”

– tette hozzá a férfi, aki elárulta, nem Mitten az első mókus, akit családja mentett meg a biztos pusztulástól.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik