Élet-Stílus

Rejtélyes “szellemkarácsonyfa” fényei jelentek meg egy elhagyatott kórházban

Egymás után osztották meg az emberek a Facebookon a tíz éve üresen álló New Orleans-i kórházról készült fényképeket, amiket egyszerre találtak "hátborzongatónak", és "csodásnak".

A Katrina hurrikán pusztítása óta elhagyatottan álló Charity kórház fényes nappal is szomorú és barátságtalan látványt nyújt, de az éjszakai sötétben egyenes félelmetes tud lenni – írta Facebook-oldalán a kietlen épülettel szemben lévő Tulane Medical Centerben dolgozó Lisa Walley Staggs. Majd hozzátette: “Egészen ma estig”.

Vasárnap este ugyanis rejtélyes fények jelentek meg az egyik ablakban. Egészen pontosan egy kis karácsonyfa fényei – írta a nő, aki gyorsan készített is két fényképet, amit azóta már több mint húszezren osztottak meg a közösségi oldalon.

For those few of you who may not know…I work at an inner city New Orleans hospital that happens to be situated…

Posted by Lisa Walley Staggs on Sunday, December 27, 2015

A furcsa fényekről a Tulane egyik másik dolgozója is készített fényképeket. Michael Arbon az ABC Newsnak elmondta: kedd hajnalban fotózta le a “kedves kis karácsonyfát az sötét, elhagyatott épületben”, ami jellemzése szerint “kissé hátborzongató” volt. A férfi hozzátette: a látványról azonnal testvére jutott eszébe, aki a Charity kórházban hunyt el.

Miután a rejtélyes fényekről készített fotók terjedni kezdtek, a kórház tulajdonosa, a Louisiana állami egyetem kivizsgálta a rejtélyes fényt, és kedden bejelentették, hogy mégsem egy karácsonyfa világított a sötét szobában, hanem kartondobozkat megvilágító műtőlámpák. Egy városi felfedző az Instragam-oldalán tett közzé fényképeket a “karácsonyfáról”, közölve, hogy “egyedül az ijesztő ebben, hogy milyen sokat költ New Orleans városa az épület áramellátására.”

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik