Élet-Stílus

Zseniális a gurulva éneklő pap – videó

Egyre többen tudják mifelénk is, hogy mi a búbánat az a hoverboard, tegnap épp nálunk lehetett olvasni, mekkora taknyolásokat okoztak Amerikában a karácsonyra vásárolt elektronikus deszkák.

Hogy milyen elképesztő divat lett a világ egyes részein a hoverboard, azt remekül mutatja a christiantoday című keresztény site-ra felkerült videó, amelyen egy önjáró deszkán görgő katolikus pap látható. A meg nem nevezett fülöp-szigeteki atya szenteste, a karácsonyi mise végén pattant a járgányra, és azon adott elő egy éneket.

San Pablo püspöke kritizálta az unortodox istentiszteletet, szerinte a mise nem arról szól, hogy valaki saját magára irányítsa a figyelmet. A guruló atya ezek után elnézést kért, és többé nem tervez hasonló akciót.

A kommentelők egy része viszont védelmébe vette az atyát, mondván nem is a mise alatt, hanem utána történt az incidens. És van, aki szerint nem is hoverboardon közlekedik, hanem segwayen – de a lényegen (hogy akkor ez most szentségtörés vagy sem) ez nem sokat változtat. Mi különösebben nem foglalnánk állást az ügyben, csak jeleznénk, hogy 2015 van, ráadásul láttunk mi már gördeszkás papot is, az meg még magyar is volt!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik