Élet-Stílus

Nem hitte, hogy meg van töltve a fegyver – arcon lőtte saját lányát

A szülők a tragédiát követően, karácsonykor döntöttek úgy, hogy lekapcsolják gyermeküket a gépekről.

Négy nappal karácsony előtt, december 20-án szörnyű tragédia történt az ohiói Pullam család otthonában. A neve elhallgatását kérő apa épp a fegyvereit tisztogatta, mikor az egyik, amiről meggyőződése volt, hogy nincs töltve, elsült a kezében.

A golyó a nappali és a 17 éves Kaitlyn szobája közt lévő falat is átszakította, majd arcon találta a fiatal lányt. Mikor az apa pánikba esve berontott lánya szobájába, már csak az élettelen testét találta a szoba közepén. Az anya értesítette a hatóságokat, köztük a mentőket, akik miután újraélesztették a fiatal lányt, kórházba szállították őt.

Kaitlyn két napig feküdt kómában, mielőtt orvosai közölték volna szüleivel, hogy nem tudják őt megmenteni. Kiderült, hogy a lövés következtében olyan súlyos agyi sérüléseket szenvedett, hogy nincs remény a felgyógyulására, kizárólag a gépek tartják őt életben.

A megtört szülők végül karácsonykor döntöttek úgy, hogy levetetik gyermeküket az őt életben tartó gépekről. A szülők emellett úgy döntöttek, felajánlják gyermekük szerveit az átültetésre váróknak.

Az apa ellen nem indult rendőrségi eljárás.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik