Élet-Stílus

Megőrülnek a magyar netezők a hófehér hajjal született kisfiúért

Csincsa Bence karácsony másnapján született Székesfehérváron, reggel fél tízkor.

„Bence esetében ritka variációval van dolgunk, amiben semmi rendellenes nincs” – idézi a feol.hu Orosz Gábor szakorvost, aki úgy véli, Csincsa Bence egyfajta pigmenthiánynak köszönheti nem mindennapi, hófehér üstökét.

A szakorvos a lapnak elárulta, azt, hogy a babának fehér a haja érdekes módon, már a szülést megelőző nőgyógyászati vizsgálaton is látni lehetett. Szerencsére a különleges hajkorona sokban nem befolyásolja majd a kisfiú életét, legfeljebb annyiban, hogy átlagosnál érzékenyebb lesz majd a napfényre és az UV-sugárzásra.

Bence egyébként karácsony másnapján jött világra Székesfehérváron 54 centivel és 3350 grammal. Édesanyja már most nagyon büszke rá, azt mondja, a családban ő az első, akinek ilyen világos haja van. A feol.hu-nak nyilatkozott Bence édesapja is, aki tréfásan szőke hercegnek keresztelte kisfiát. Elmondta, Bence nagyon jó gyerek csak „eszik, alszik, eszik, eszik”.

Csodájára járnak a fehér hajú kisbabánakA karácsony másnapján született kisfiút csak szőke hercegnek nevezik a nővérek és az orvosok, mert hosszú, tejfehér hajjal jött világra. Részletek 18 órakor, az #RTLHíradó-ban! #kisbaba #fehérhajú

Posted by RTL Híradó on Monday, December 28, 2015

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik