Élet-Stílus

Arra lépett be az apa, hogy egy óriáspatkány marcangolja alvó ötéves fia arcát

“Nagyon sok vér volt. Azt hittem, megölte” – mondta el a Sun című brit lapnak a brit főváros Holloway nevű kerületében élő 37 éves férfi. Gholam Salehi elmondása szerint a nagyjából  harminc centiméteres állat ötéves fia arcát marcangolta. A férfi hozzátette:

A torkára ment, megpróbált bemászni a száján, hogy eljusson a szívéhez.

Salehi ekkor egy baseball ütővel esett neki a fiára támadt “vérgőzös” patkánynak, de elmondása szerint csak kemény küzdelem árán tudta legyűrni a rágcsálót, ami egyátalán nem ijedt meg tőle, sőt, még vissza is támadt. “Amikor ütöttem, olyan volt, mintha vasat ütnék, olyan kemény volt” – mondta el a Sunnak. Fiát, Amirt az arcán, nyakán, kezein és a lábán lévő sérülésekkel szállították kórházba, de pontos állapotáról a Sun nem közölt információkat.

Az apa elmondása szerint a háza környékén egyre többször lehet patkányokat látni, amik megjelenése szerinte egy közelben tartott rendezvény után ottmaradt szeméthalomnak köszönhető. “Nem érzem magam biztonságban az otthonomban” – panaszolta a Sunnak a férfi.

A lap megkereste a helyi önkormányzatot, ahol közölték, semmilyen bizonyítékot nem találtak arra, hogy patkányok lennének a környéken lévő épületekben, vagy Salehi házában.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik