Élet-Stílus

Zokogni kezdett a veterán, mikor kiderült, megtarthatja kutyáit

Mikor szívroham miatt kórházba került, elvették tőle kutyáit, mert nem volt senkije, aki gondoskodott volna róluk. Most visszakapta őket.

Még a sokat látott menhelyi alkalmazottak is elérzékenyültek, mikor a napokban tanúi lehettek annak, ahogy egy háborús veterán hosszú hetek után végre újra láthatta két imádott kutyáját. Ahogy az a megható pillanatról készült videóból is kiderül, Bailey-t és Blazet azután vették el a férfitól, hogy szívroham miatt kórházba került.

Mivel a neve elhallgatását kérő veteránnak nem voltak se családtagjai, se barátai, akik vállalták volna, hogy gondoskodnak a két kutyáról, Bailey és Blaze az egyik helyi menhelyre került. Először megfigyelésre, majd mikor kiderült, hogy barátságosak, örökbefogadásra.

Gazdájuk lábadozása hosszú hetekig tartott, ám mikor kiengedték a kórházból az első útja a menhelyre vezetett. Vissza szerette volna kapni imádott kutyáit. Szerencsére egyiküket sem fogadták még örökbe, így a veterán lehetőséget kapott arra, hogy ha ki tudja fizetni a két kutyáért a 250 dolláros, átszámítva kicsit több mint 70 ezer forintos örökbefogadási díjat, hazavigye a kutyákat.

A veterán megörült a hírnek, de időt kért, nem volt ugyanis annyi pénze, hogy kiváltsa két kutyáját. Végül a menhely egyik önkéntese vállalta, hogy kifizeti az örökbefogadás díját, mint mondta azért, mert szerette volna, ha a sokat próbált férfi újra együtt lehet kedvenceivel.

A nagy találkozásról könnyfakasztó videó készült, íme:

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik