Élet-Stílus

Úristen, megcsinálták a Tinder Harcosok klubja-verzióját!

Szembejön a profilja, nem tetszik a képe, jobbra húzod. Ha a te képed sem tetszik neki, ledumáljátok, hol, mikor, és már mehet is a bunyó.

Voltál már úgy, hogy otthon ültél este egyedül, és egyszer csak arra gondoltál, “basszus, most úgy péppé verném valaki fejét”? Nem? Jó neked, mert az interneten a jelek szerint nagyon sokan vannak így rendszeresen. Más épelméjű oka ugyanis nem lehet annak, hogy megszületett a rendkívül népszerű, általában gyors szexuális aktusok lebonyolítására használt Tinder társkereső Harcosok klubja-verziója, amely a társkeresést a másik oldaláról fogja meg: ha kellően ellenszenvesek vagytok egymásnak egy másik regisztrált felhasználóval, találkozhattok és ölre mehettek.

rumblr

A Tinder lényege, hogy csak akkor jelzi, ha valaki bejelölt, mert tetszel neki, ha te is bejelölted őt. Így csak azzal tudsz kapcsolatba lépni, akivel a profilkép, a közös érdeklődési körök és a pár mondatos bemutatkozás alapján kölcsönös a vonzalom. A Rumblr – mert így hívják az új anti-Tindert – is ugyanezen az elven működik: csak akkor látod, ha szívesen megverne valaki, ha te is szívesen megvernéd azt a valakit. Az alkalmazás még aktívan buzdít is, hogy szólj be neki, mondjuk ócsárold a profilképét vagy ilyesmi. Hogy még gyorsabb és egyszerűbb legyen a bejelentkezés – főleg ahhoz képest, hogy mondjuk ehelyett el kellene menned a legközelebbi talponállóba, vagy harcosok klubját alapítani, ami azért elég macerás – LinkedIn- és Tinder-profillal is be lehet jelentkezni. (Facebookkal valamiért nem.)

rumblr3

A rendszer – rémes szóviccel élve – pofonegyszerű, pár mozdulat és már mehet is a bunyó. A dolog büntetőjogi következményei egyelőre nem ismertek (milyen jogállás az, amikor két felnőtt ember közös megegyezéssel veri egymás arcát péppé?), a fejlesztők minimum szürkezónában tevékenykednek, szóval, ha valaki kipróbálja, számoljon be! Köszönjük!

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik