Élet-Stílus

Photoshopolással vádolták meg a fiatal nőt a nagy fogyása után

Azután, hogy fél év alatt megszabadult a korábbi testsúlya felétől, előtte-utána képet tett közzé az interneten. Nem volt felkészülve a reakciókra, amiket kapott.

A Cardiffban élő 20 éves Abigail Peters azt mondja, egész kamaszkorában gondja volt a súlyával, ezért volt különösen büszke, amikor idén, kemény munkával – mindössze fél év alatt – a testsúlya felét sikerült leadnia.

„Tény, hogy ha egyszer elhatározom magam, és hajlandó vagyok tenni a fogyásért, akkor hamar leolvadnak rólam a kilók. A gond eddig az volt, hogy egyáltalán nem érdekelt a fogyókúra. Sem az, hogy már a szüleim szerint is kövér vagyok.”

A fiatal nő hozzáteszi, a fogyását megelőzően csupa egészségtelen és zsíros ételt evett. Azt mondja az Instagram változtatta meg az életét, ahol csupa tökéletes testű hírességet és ismert embert kezdett követni, és olyan nőket, akik rövid idő alatt rengeteget fogytak.

Kép forrása: Facebook
Kép forrása: Facebook

„Ők jelentették az igazi inspirációt számomra”

-vallja be, majd hozzáteszi, mikor fogyókúrázni kezdett már több mint 100 kilót nyomott.

„A siker titka végül az volt, hogy elkezdtem odafigyelni arra, hogy miket eszem, de mindez mit sem ért volna a rendszeres edzés nélkül. Hetente ötször is az edzőteremben voltam, hogy minél formásabb lehessek.”

Mikor Abigail fél évvel később már pontosan úgy festett a tükörben, ahogy mindig is szeretett volna, a fiatal nő egy előtte-utána képet töltött Facebook-oldalára. Álmában se gondolta volna, milyen sok negatív reakciót kap majd rá.

A fiatal nő azt mondja, a kommentek nagy része azzal vádolta, hogy nem is ő van a képen, és hogy csak photoshopolta magának a tökéletes testet. Abigail azt mondta, az elején még zavarták a gonosz hozzászólások, de később megtanult nem foglalkozni velük.

Kép forrása: Facebook
Kép forrása: Facebook

„Végre jól érzem magam a bőrömben, úgy nézek ki, ahogy mindig szerettem volna, nekem ez éppen elég. Nem érdekel, hogy más mit gondol.”

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik