Élet-Stílus

Nem akarnak kislányt: utasították a béranyát, hogy vetesse el egyik születendő gyermeküket

Csakhogy a 26 éves Brittneyrose úgy döntött, harcolni fog a makkegészséges kislányért.

„Se érzelmileg, se fizikailag nem vagyok képes rá, hogy megtegyem, amit kérnek. Ez gyilkosság”

– szögezte le a New York Postnak adott interjújában a 26 éves Brittneyrose Torres, aki egy Facebook-poszt hatására döntött úgy, hogy kihordja a neve elhallgatását kérő amerikai pár gyermekét. Torres elmondta, a poszt – és ezzel együtt a házaspár kilátástalan küzdelme a gyermekért – nagyon megindította, ezért azonnal felvette velük a kapcsolatot.

A pár és Brittneyrose szerződésben rögzítették a feltételeket: eszerint a béranya 30 ezer dollárt kap több részletben azért, hogy kihordja és világra hozza a mesterséges megtermékenyítéssel fogant magzatokat. Nem vetetheti el se egyik, se másik gyermeket, erről kizárólag a leendő szülők dönthetnek és ők is csak akkor, ha arra életveszély elhárítása, vagy a többi baba érdekében van szükség.

Kép forrása: Facebook
Kép forrása: Facebook

Torres az interjúban elmondta, jelenleg túl van a várandósság 17. hetén, és már azt is tudja, hogy két fiút és egy kislányt vár. Hozzáteszi, mikor kiderült, hogy hármas ikrekkel várandós, úgy tűnt, a szülőkkel madarat lehet fogatni. Csakhogy nem sokkal később azzal keresték meg Torrest, hogy menjen abortuszra és vetesse el a teljesen egészséges lány magzatot.

A fiatal nő megdöbbent a kérésen, és nemet mondott. Hivatkozott a szerződésre, melyben rögzítették, csak fejlődési rendellenesség és életveszély esetén veteti el valamelyik babát. Ennek már öt hete. A leendő szülők most azzal próbálják a nőt rávenni az abortuszra, hogy nem fizették ki a járandóságának esedékes részletét. Csakhogy Torres még így is hajthatatlan: azt mondja, küzdeni fog a kislányért, bármibe kerüljön is. Ezért fordult a nyilvánossághoz is.

Mint elmondta, nem szeretné, ha más nőnek is ilyen helyzetbe kellene kerülnie.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik