Élet-Stílus

Hat hétig élt halott férjével a gyászoló asszony

Képtelen volt elfogadni, hogy férje meghalt, ezért halála után is úgy gondoskodott róla, mint betegsége idején.

A hatóságot végül – nagyjából másfél hónappal a férj halála után – a szomszédok értesítették, miután elviselhetetlenné vált a házaspár lakásából áramló bűz. Grant Ferguson, az ügyben eljáró nyomozó a New Zealand Heraldnak elmondta, a rendőrségnek egy, az ötvenes évei közepén járó, zavart, új-zélandi asszony nyitott ajtót, aki képtelen volt választ adni kollégáinak arra, kié a lakásában található felismerhetetlen holttest.

A nyomozó elárulta, a férj holtteste olyan rettenetes állapotban volt a megtalálásakor, hogy az orvosszakértők csak a fogmintája alapján tudták őt azonosítani.

„Kezdetben emberölés miatt folyt nyomozás, a feleség ugyanis nem tudott válaszolni arra, kié a holttest. Arról zagyvált, hogy egy ismeretlen férfié, aki férje eltűnése után jelent meg az otthonában.”

Ahogy az később kiderült, a sokat betegeskedő férj természetes körülmények között halt meg otthonában. A szeretett társ elvesztése megviselte feleségét, aki – mivel képtelen volt elfogadni férje halálát – a következő hat hétben úgy gondoskodott róla, mintha még mindig élne. Etette, sőt fürdette is a férfi maradványait.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik