Élet-Stílus

Orális kényeztetésre ébredni egészen borzalmas élmény is lehet

Arra ébredt egy neve elhallgatását kérő férfi egy bulizással töltött éjszaka hajnalán, hogy valaki éppen orálisan kielégíti. Mivel azt gondolta, hogy a barátnője akar így pontot tenni egy korábbi veszekedés végére, ellazult és jó darabig élvezte a kényeztetést. Aztán hirtelen kinyitotta a szemét és rájött, hogy egy gyakorlatilag vadidegen férfi ügyködik a lábai között.

A történet tavaly, május 10-én, este kezdődött. A sértett és a barátnője szórakozni indultak egy éjszakai klubba a lakóhelyükön, az illinoisi Dunfermline-ban. A lány ott ismerkedett meg a 22 éves Dale Everarddal, aki elmesélte neki, hogy éppen egy vakrandiról jön, ami katasztrofálisan sikerült, mert nem tetszett neki a másik fiú.

A lány és Everard hamar összebarátkoztak, sokat beszélgettek és táncoltak együtt. A sértett hajnali kettő körül azt mondta, hogy haza kell mennie, mert túl sokat ivott, a barátnője azonban még maradni akart. Nem sokkal később azonban ő is taxit hívott, hogy hazamenjen. Magával vitte újdonsült barátját is, mert a férfi egy távolabbi településen lakott, a lány pedig felajánlotta neki, hogy aludjon náluk egyet, amíg haza tud jutni.

Otthon a nő aztán összeveszett a sértettel, akinek nem tetszett, hogy a kedvese idegenek cipel haza éjjel. A férfi aztán ruhástól hanyatt vágta magát az ágyon, és elaludt, a nő pedig a nappaliban a kanapéra feküdt le.

Nem sokkal később ébredt arra a férfi, hogy valaki lehúzza róla a nadrágját és az alsóneműjét, majd orálisan kényeztetni kezdi. A sértett ordítva ugrott fel, amikor rájött, hogy nem a barátnője, hanem Everard az. A férfi a bíróságon azt mondta, hogy könnyekben tört ki, amikor Everard azt kérdezte tőle, hogy: „mi bajod van, hiszen élvezted?”

A sértett aztán kitette a házból Everardot, később pedig feljelentette. Everard beismerte a tettét és ez volt az első törvénysértése. A bíróságon azt mondta, hogy nagyon szégyelli magát, és sajnálja amit tett, egyetlen mentsége, hogy nagyon részeg volt.

A bíróság 18 havi, letöltendő börtönbüntetésre ítélte a férfit, a neve pedig felkerült a szexuális bűnelkövetők listájára. A védelem túl szigorúnak találta az ítéletet, ezért fellebbeztek.

(via: Metro)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik