Élet-Stílus

Nekimentek a netezők az anyának, mert túl sok ajándékot vásárolt gyerekeinek

Van, aki azt mondja, az anya bántalmazza gyermekeit azzal, hogy elkényezteti őket.

Amikor a brit Emma Tapping az Instagramon közzétett egy fotót arról a karácsonyi ajándékhegyről, amit gyermekeinek szán, nem is gondolt arra, hogy ezzel mekkora lavinát indít majd el. Pedig így történt. Néhány órával a kép posztolása után ugyanis özönleni kezdtek a rosszindulatú, gonoszkodó és kritikus kommentek, melyek nagyképű, rossz anyának állították be Emmát, mert így elkényezteti a gyerekeit.

Will i post another pic of my tree? You bet your grandmas nipples i will. Seeing as my picture has gone viral (without…

Posted by Emma Tapping on Saturday, December 5, 2015

Emma végül a This Morning című reggeli műsorban tudta csak megvédeni magát. A műsorvezetőknek, Holly Willoughbynak és Ben Shephardnak elmondta, a fa alatt 300 ajándék várja a szentestét, melyekre kicsit több mint 600 ezer forintnak megfelelő fontot költött. Az anya elárulta, január elejétől gyűjtöget és a legtöbb meglepetést leárazásokon és akciós áron vásárolta.

„Nincs hitelkártyám, szóval minden egyes holmit, ami a képen látható, kifizettem. A férjem pénzügyi tanácsadó, tőle tanultam az ügyes praktikákat arra, hogyan spórolhatom meg a legtöbb pénzt”

– mondja, majd hozzáteszi, a rá zúduló kommentcunamiból a leginkább azok bántották, amik azt vonták kétségbe, hogy jó anya-e.

„Volt, aki rám akarta hívni a gyerekvédelmet, mert szerinte „bántalmazom” a gyermekeimet azzal, hogy elkényeztetem őket. Pedig szerintem teljesen mindegy, hogy egy gyerek mindössze kettő, vagy kétszáz ajándékot kap, ha mellette a szüleitől nem kapnak elég szeretetet.”

Emma és férje egyébként három közös gyermeket nevel: egy 13 és egy 9 éves kislányt, valamint egy 19 hónapos kisfiút.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik