Élet-Stílus

Lagzi Lajcsi 18 milliót követelt a harmonikás Máriótól

A hazai mulatós élet egyik alakja, Márió, a harmonikás, sokat köszönhet Galambos Lajosnak és a Dáridó című egykori műsornak, a népszerűséget azonban nem kapta ingyen. A közös munkának per, idegeskedés, és közel tizennyolcmillió forintos követelés lett a vége – írja a mai Bors.

“Sokan azt hiszik, hogy Lajcsi fedezte fel Máriót, de ez nem így van. A kiadója által került Galamboshoz és a Dáridóba. Komoly szerződést kellett aláírnia, de tudta, mit vállal, senki sem kényszerítette arra, hogy írja alá. A fellépéseinek és a bevételeinek a 40 százalékát kellett leadnia Lajcsinak, ami elképesztően sok!

Öt évig álltak szerződéses viszonyban, a jogi viták pedig azért alakultak ki, mert Lajcsi nem tekintette a szerződést lejártnak. Beperelte Máriót, mert be akarta hajtani azt a pénzt, amivel állítása szerint tartozott neki a szerződés lejárta után” – idézi egy nevét nem vállaló “zenész kolléga” szavait a lap, akik azt is kiderítették, a pert végül nem folytatták le, mert Lajcsi a második tárgyalás előtt visszalépett.

Márió nem erősítette meg, de nem is cáfolta az állításokat: “Ami volt, az elmúlt, már a múlt. Nem foglalkozom a múlttal, és nem is szeretnék erről beszélni.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik