Élet-Stílus

A neten akart gyereket vásárolni 14 éves lányának

Az anyát letartóztatták. Most azzal védekezik, hogy csak kamaszlányának akart örömet szerezni.

A 47 éves amerikai nőt, Elaine Williamset azután tartóztatták le az atlantai rendőrök, hogy kiderült, internetes hirdetéssel próbál gyermeket szerezni 14 éves kamaszlányának. Az asszony a vallomásában elárulta, azután tette közzé hirdetését a Craigslisten, hogy lánya ellentmondást nem tűrően közölte, vele, vagy nélküle, de gyereke lesz.

„Úgy döntöttem, inkább segítek neki”

-vallotta az asszony. A gyanú szerint Williams ezután regisztrált a Craigslisten, és „Baby box” címmel hirdetést adott fel, melyben azt javasolta a gyereküktől megválni kénytelen szülőanyákat, ha szerető otthont szeretnének gyermeküknek, a házuk elé kitett dobozba helyezzék őt.

A hirdetésben Williams részletesen leírta, csak egészséges, születési bizonyítvánnyal és az egészségét bizonyító orvosi papírral rendelkező gyerekeket hajlandóak befogadni, fogyatékkal élőket nem. A leírásból az is kiderül, a vérszerinti anyának gyermekét egy erre a célra felállított dobozba kell helyeznie a ruhákkal és kiegészítőkkel együtt.

Utóbb a rendőrség Williams kiskorú lányát is őrizetbe vette, ellene adoptálásra való felbujtás és törvénytelen hirdetés miatt emeltek vádat.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik