Élet-Stílus

Műpéniszeket ad politikusok kezébe egy mókamester

Egyetlen vicces posztnak indult a Twitteren, de annyira jól sikerült, hogy folyamatosan frissülő blog lett a műpéniszeket, és vibrátorokat szorongató republikánus politikusok fotóiból. Egy Matt Haughney nevű férfi találta ki, hogy a Photoshoppal szexjátékszerekre cseréli a jobboldali jelöltek kezében a fegyvereket.

http://gopdildo.tumblr.com/post/134772395528/careful-rick-those-things-tend-to-go-off

Alapanyagból van bőven: az Egyesült Államokban a legtöbb republikánus, kötelező jelleggel pózol pisztolyokkal és puskákkal, teljes mellszélességgel kiállva a szabad fegyvertartás joga mellett, amit a demokraták korlátoznának.

Matt kezében december 5-én sült el először a képszerkesztő: a lőtérre látogató Mike Huckabee pisztolyát cserélte ki egy leopárdmintás vibrátorra.

Aztán nem volt megállás: „Szinte az összes jobboldali vezetőről készül lőtéri kép a kampánya során, és gyakran díjazzák őket muzeális fegyverekkel. Sokan, mint Huckabee, vagy Rand Paul úgy viselkednek, mintha tényleg elhinnék, hogy a fegyverek igazán menő, kemény csávókká változtatják őket. Van az egészben valami elképesztően nevetséges, ami miatt könnyű őket kifigurázni” – mondta el Matt Haughney a Mashable-nek.   

http://gopdildo.tumblr.com/post/134756194238/a-friend-who-is-much-better-at-photoshop-sent-me

http://gopdildo.tumblr.com/post/134669236103/cheney-shows-off-his-pride-and-joy-at-a-gala-event
http://gopdildo.tumblr.com/post/134668815948/trump-is-over-the-moon-thinking-about-what-hijinks

Ajánlott videó

Olvasói sztorik