Élet-Stílus

Apja hamvait tetováltatná magára VV Aurelio

Aurelio(430x286).jpg (aurelio, )
Aurelio(430x286).jpg (aurelio, )

VV Aurelio néhány hete vesztette el az édesapját, akit példaképének, egyedüli családtagjának tartott. Azt nyilatkozta, hogy apukája nélkül semmit sem ér az élete, sokáig nyugtatókon élt.

Már megvolt a búcsúztató, ahol Aurelio teljesítette az elhunyt kívánságát: Svájcban született és nem akart magyar földben nyugodni, ezért a hamvasztás mellett döntöttek. Az urna jelenleg a papa hálószobájában van, de a ValóVilág hatodik szériájának győztese kilátásba helyezte, hogy hamarosan hozzányúl a hamvakhoz.

“Komolyan megfordult a fejemben, hogy tetoválást csináltatok belőle. Ma már van ilyen lehetőség, hogy a hamvak bekerülnek a tűbe, ezáltal pedig az én bőrömbe jut az ő DNS-e, és így talán egy kicsit közelebb érezhetem őt magamhoz”

– mondta a Blikknek Aurelio.

Az idősebb Caversaccio már régóta cukorbetegséggel küszködött, átesett két szívinfarktuson is, gyógyszereken élt, de arról hallani sem akart, hogy kórházba vigyék. Végül Aurelio volt, aki kihívta hozzá a mentőket. Kiderült, hogy a 76 éves férfi tüdejében víz és vérrög is van. Amikor a harmadik infarktust kapta, a szervezete feladta a küzdelmet.

Fotó: Facebook
Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik