Élet-Stílus

Ami nekünk Habony, az a világnak egy ír riporternő a viharban

Míg a hazai mémgyárakat az ibizai luxusklubban szipogó Habony Árpád, magánember lapátolja tele alapanyaggal, a nemzetközi színteret egy ír riporternő, Teresa Mannion uralja, akinek sikerült a kelleténél kissé jobban beleélnie magát egy viharba.

Az egyébként nagyon is komoly, Desmond nevű vihar december harmadikán alakult ki és csapott le Brit-Szigetekre. Mannion pedig olyan átéléssel tudósított Black Rock partjaitól, mintha a pokol tornácáról jelentkezett volna be az ír nemzeti tévé, az RTÉ élő adásába.

Gyakorlatilag könyörögve kérte az állampolgárokat, hogy ne induljanak el sehová, hacsak nem életbevágóan fontos, ne vállaljanak felesleges kockázatokat, és pláne, eszükbe se jusson megmártózni a viharos tengerben. Igen: a helyiek a két napon is láttak néhány extremitásokért lelkesedő embert a habokban.

Teresa Mannion, Galway önkormányzatának szóhasználatával élve idiótáknak nevezi azokat, akik nem csak a saját életüket kockáztatják, hanem alkalmasint a mentőcsapatok tagjaiét is. Igaza van.

Túlzott átszellemültségével mégis sikerült kinyitnia a rosszmájúak zsebében lapuló gúnyfaragó bicskákat. Ilyesmiket műveltek szegénnyel:

Remix, naná:

Az idei december, ugye a Star Wars hava:

Annyira kilencvenes évek, de azért T-rex

Ez egy kifejezetten gonosz alkotás

Ez egy csattanós videó, de szerencsére csak trükk

És ha mostanra ön is annyira beleszeretett Teresába, mint mi, akár pólót is vehet is a képével!

(via Metro)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik