Élet-Stílus

„Mindjárt bepisilek” – elolvadt a három kis nővér az előrehozott karácsonyi ajándéktól

Bár az Egyesült Államokban nem jár december elején a Mikulás, a Solstad család három lánygyermeke mégis már szombaton megkapta élete legnagyobb ajándékát. Mindhárman, szinte teljesen elveszítették az eszüket, amikor meglátták, hogy mi, illetve ki fekszik a karácsonyfa alatt: új, örökbefogadott kisöccsük Nathan volt az.

fotó: Facebook
fotó: Facebook

A szülők régebben már beszélgettek a lányaikkal arról, hogy mit szólnának, ha valamikor egy baba költözne a házba, de hogy pontosan mikor érkezik a kis jövevény azt az utolsó pillanatig titokban tartották. Amikor hazafelé utaztak Nathannel, döntöttek úgy, hogy karácsonyi ajándék lesz a kisfiúból, hiszen egyik lányuk, Chloe első helyen írta a kívánságlistájára, hogy kistestvért szeretne.

A kislányok reakciója pedig frenetikus volt: az egyikük, szó szerint ugrálni kezdett örömében, a másikuk sírva fakadt, a harmadik pedig nemes egyszerűséggel annyit mondott: „Mindjárt bepisilek!”

The girls knew nothing about Nathan until this. We met them at the door and told them that we had been out Christmas shopping and got them a gift to share…and it was under the tree! #Solstad6

Posted by Courtney Solstad on Saturday, 5 December 2015

(via: BuzzFeed)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik