Élet-Stílus

Küldjön egy karácsonyi lapot ennek a kislánynak, de tényleg

Nem hallottunk még szívszorítóbbat egy ötéves amerikai kislány, Safyre történeténél. Két és fél évvel ezelőtt, gyújtogatás miatt teljesen leégett a gyermek családjának háza. Ő volt az egyetlen, aki csodával határos módon túlélte a tragédiát. A tűzben három testvére: a hároméves Layah, a kétéves Michael, és a 11 hónapos Donovan, valamint apjuk, a 32 éves David is meghalt.

Amikor a tűzoltók behatoltak a lángokban álló házba, a Safyre az apja nyakában csimpaszkodott, aki a saját testével próbálta őt megvédeni a lángoktól. A kislány testének 75 százaléka súlyosan megégett, amputálni kellett az egyik kezét, és az egyik lábfejét, de hosszú hónapok kórházi ápolásának és küzdelmének köszönhetően sikerült életben maradnia.

Erre a speciális "fára" kerülnek majd a lapok. (Fotó: Facebook)
Erre a speciális “fára” kerülnek majd a lapok. (Fotó: Facebook)

Safyre azóta az apja nővérével él, aki létrehozott egy Facebook oldalt, ahol a kislány támogatói nyomon követhetik a sorsát. A profilon most arra kérik az embereket, hogy aki teheti, küldjön egy karácsonyi levelezőlapot a kislánynak. Safyre terve ugyanis az, hogy a világ minden tájáról érkező jókívánságokkal díszíti fel a család karácsonyfáját. Ha ön is küldene neki egy lapot, így címezze meg:

Safyre
P.O. Box 6126
Schenectady NY 12306

(via: Metro)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik