Élet-Stílus

Első látásra belezúgott egy nőbe, aztán rájött, hogy miért

Egy szupermarketben a sorban állt előtte a gyönyörű szőkeség.

Jason Hewlett, egy Salt Lake Cityben élő férfi a helyi Target szupermarketben meglátott egy szőke nőt a sorban, és első látásra beleszeretett. Egy pillanatig elszégyellte magát, hogy házas emberként letaglózza őt egy idegen nő látványa, és arra gondolt, hogy milyen szerencsés a fickó, aki egy ilyen asszonnyal él.

Aztán – és mindez másodpercek törtrésze alatt történt – rájött, hogy az a szerencsés fickó ő maga. Merthogy a felesége, Tami állt előtte kettővel a sorban.

Csak hát annyira nem számított rá, hogy élete párja ott lehet, hogy elsőre nem kapcsolt. Két sms-t is küldött Taminek, a nő azonban nem vette észre, és kisétált a boltból.

Jason zseniális és elgondolkodtató Facebook-posztot alkotott az esetből. Azt írja, a felesége nem igazán nézegeti a közösségi oldalt, ezért talán nem is fog tudomást szerezni erről az egészről, de gondolta, hogy másokkal megosztja hirtelen támadt érzéseit.

A bejegyzésből kiderül, hogy azért volt izgalmas az eset, mert „friss szemmel” tudta szemlélni „azt a nőt”, és közben megfigyelni a saját érzéseit, amelyeket iránta táplál. Először is: letaglózta, hogy ez a nő mennyire szép. Persze mindennap látja őt, de így, hogy nem sejtette, hogy látni fogja, és az asszony sem tudta, hogy épp őt nézi, mintha külső szemlélőként tekintett volna a feleségére, és azt érezte, óriási szerencséje van, hogy ez a gyönyörű nő őt választotta.

Újra átfutott rajta, amit akkor érzett, amikor megismerte a lányt: akkoriban biztos volt benne, hogy nem lehet nála esélye. És most jó volt a közelből figyelnie ezt a független, ügyes, szerény, kedves, vicces nőt. Tami fizetett, a férj pedig végignézte, ahogy távozik az üzletből.

Jason szerint az eset legnagyobb tanulsága, hogy néha remek érzés külső szemlélőként tekintetni azokra, akiket szeretünk, hogy megérezzük, mennyire szerencsések vagyunk, hogy velük lehetünk.

A bejegyzés 380 ezer like-nál jár.

Fotó: https://www.facebook.com/jasonhewlettentertainer/photos/a.372064149022.154522.38617339022/10153402329374023/?type=3
Fotó: Facebook / Jason Hewlett The Entertainer

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik