Élet-Stílus

Egy férfinak a zsebében gyulladt ki a legújabb generációs iPhone

Vincze Miklós
Vincze Miklós

újságíró. 2015. 12. 05. 19:10

Lángra kapó okostelefonok már eddig is voltak, de ez az eset egy fokkal kellemetlenebbnek tűnik, mert hát nadrág nélkül egy parkoló közepén állni mégiscsak ciki.

A hasonló esetek oka legtöbbször a beépített akkumulátorban keresendő, mely felfúvódhat, és sérülés esetén akár robbanhat is a készülékház mögött.

Ezúttal az Apple-hírek terén mindig naprakész Cult of Mac számolt be egy atlantai esetről, melyben egy iPhone 6 Plus adta meg magát. Gazdája éppen egy barkácsáruház parkolójában állt, és autójába pakolta a megvásárolt dolgokat, mikor hirtelen égő érzést érzett a farmerzsebe környékén, de ez még csak a történet kezdete.

“Mikor megláttam a füstöt, gyorsan kiengedtem az övem, kigomboltam a nadrágom, majd levettem, közben elfordítva a fejem, remélve, hogy a telefon nem fog robbanni.”

A nadrágzseb jórészt megsemmisült, de a férfi alsónadrágja is a másvilágra költözött. Szerencsére még időben megszabadult a nadrágtól, így a lábát már nem égette meg, és nem is szándékozik kártérítési pert indítani az Apple ellen.

Az esetben valószínűsíthetően nem az Apple volt a hibás, hanem a használt terméket újra eladó cég, akik természetesen új készüléket küldtek a pórul járt férfinak, de bocsánatot nem kértek az esetért.

Az Apple mindettől függetlenül vizsgálatot indított az ügyben.

Szeretnél személyre szabottan híreket olvasni a mobilodon?
Töltsd le a 24.hu app-ot, és tájékozódj hiteles forrásból megbízhatóan és gyorsan! A 24.hu
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.