Élet-Stílus

Zseniális módszerrel szabadult meg kritikusaitól, miután 63 kilót fogyott

A fiatal nő 2012-ben még 160 kilót nyomott, aztán gondolt egyet és úgy döntött, személyi edző lesz.

Hogy valóra válthassa legnagyobb álmát, az oregoni Stephanie Seabrooknak fogynia kellett. Sokat és a lehető legrövidebb idő alatt. Szerencsére Stephanie teljesen elszánt volt: túl azon, hogy a gyorséttermi menüről egyik napról a másikra egészséges, saját készítésű ételekre tért át, rendszeresen edzett is. Mint mondja, naponta több mint három mérföldet gyalogolt.

A fogyókúráról, és az elért eredményeiről Stephanie rendszeresen az Instagram-oldalán számolt be. Azt mondja, felkészült arra, hogy lesznek majd, akik támadni, kritizálni és piszkálni fogják, így is meglepték azok a gonoszságok, amiket néhány felhasználó vágott hozzá.

Kép forrása: Instagram
Kép forrása: Instagram

A fiatal nő elmondja, bármennyire igyekezett nem tudomást venni a negatív hangokról, a legbántóbb megjegyzések benne maradtak a fejében, így mikor a napokban kés alá feküdt, hogy megszabaduljon a hasán lévő megnyúlt bőrtől, zseniális módszert eszelt ki arra, hogy egyszer és mindenkorra megszabaduljon a bántástól.

Kép forrása: Instagram
Kép forrása: Instagram

„Mielőtt megoperáltak volna, egy filccel felírtam erre a megnyúlt bőrre az összes olyan negatív dolgot, amit magamra mondtam, és az összes olyat is, amit mások mondtak nekem. Mikor az orvos eltávolította a bőrt, eltávolította ezeket a kegyetlen megjegyzéseket is.”

Stephanie azt mondja, a műtét óta büszke a testére, és sokkal nagyobb az önbizalma, és nem csak azért, mert megszabadult egy jó adag felesleges bőrtől. Azt mondja, sokat segített az is, hogy a lelkét is megtisztította.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik