Élet-Stílus

Nem tudják eldönteni a szülők, gyermekük fiú vagy lány

Mikor Aubrey megszületett, a szülők és az orvosok is csak találgatni tudták, melyik nemhez tartozik.

A négyéves gyermek ugyanis interszexuális, ami azt jelenti, hogy az elsődleges, illetve másodlagos nemi jegyeit tekintve nem határozható meg egyértelműen, hogy férfi, vagy nő. A szülők, Michelle és Kyle – akik vezetéknevüket nem szerették volna nyilvánosságra hozni – összetörtek a hír hallatán, majd mikor hazavitték újszülöttjüket, kezelőorvosuk javaslatára úgy döntöttek, kislányként nevelik gyermeküket.

A kis Aubrey sokáig szépen cseperedett, csakhogy a közelmúltban a szülők elváltak, ez pedig nem várt problémákat okozott. A gyermek édesanyja, Michelle a Dr. Phil Showban elmondta, Aubrey a válást követően egyre többször mondogatta neki, hogy nem szeretne lány lenni, mert ő fiú. Az édesanya engedve gyermeke kérésének, levágatta Aubrey haját és fiú ruhákat vásárolt neki annak ellenére, hogy volt férje határozottan megtiltotta ezt.

Kép forrása: Dr. Phil / Youtube
Kép forrása: Dr. Phil / Youtube

„Csak azt szeretném, ha Kyle végre elfogadná, hogy Aubrey férfiként szeretné élni az életét.”

Az apa azonban biztos benne, hogy felesége hibát követ el, ha fiúként bánik gyermekükkel. Meggyőződéssel állítja, hogy Aubrey-val többször is beszélgetett a témáról, gyermeke azonban soha, egyetlen szóval nem mondta neki, hogy fiúnak érzi magát, vagy hogy fiúként szeretne élni.

A szülők időközben elvégeztettek egy genetikai tesztet Aubrey-n, ami kimutatta, a gyermek 70 százalékban inkább férfi, mint nő.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik