Élet-Stílus

Masszőrlányos affér miatt ismét válik a házasságkirály

Jöhet a kilencedik?

Ron Sheppard válik. Normális körülmények között nem adnánk hírt arról, hogy egy brit (vagy bármilyen nemzetiségű) férfi házassága megszakad; ám Ron Sheppard különleges eset: a 67 éves úriember már nyolcszor állt az oltár elé, hazájában ezzel csúcstartó. Házasságkötési mániája miatt a Jegygyűrűk urának is nevezik.

Először 49 évvel ezelőtt kötötte össze életét valakivel, aztán 7 további holtomiglan-holtodiglan következett (igen, az irónia miatt használtuk itt ezt a kifejezést). A legrövidebb házassága mindössze 10 hónapig tartott, a legutóbbi azonban már több mint 10 éve tart.

De most úgy tűnik, vége ennek is.

A 36 éves feleség, Weng Platino beadja a válópert, mert szerinte Ron megcsalta őt. Pedig a férfi rettentő ügyesen védekezik.

Történt, hogy Sheppard úr egy hónappal ezelőtt négynapos útra a Fülöp-szigetekre utazott. A szállodában úgy érezte, lábmasszázsra van szüksége, úgyhogy rendelt egy lányt a szobájába. Ekkor ELKÉPESZTŐ dolog történt: Barack Obama épp a városban tartózkodott, és egy tanácskozáson vett részt a közelben, ezért senki nem hagyhatta el az épületet, ahol épp tartózkodott.

A nagylelkű Ron – mi mást tehetett volna – felajánlotta a masszőrlánynak, hogy aludjon a szobájában. Állítja, hogy semmi nem történt köztük, a hölgy ruhástul aludt az ágyban, és még egy párnát (!) is kettejük közé tettek.

Ron, miután hazatért, elmesélte a történetet a feleségének, aki azonban sajnos nem hisz a lagzirekordernek. Mielőtt bárki azt gondolná, hogy Weng túl szigorú és túl féltékeny, jó, ha tudja, hogy Ron kilenc hónappal ezelőtt már lebukott, hogy randioldalakon több nővel is flörtöl. Akkor azzal védekezett, hogy a Parkinson-kórjára szedett gyógyszerei miatt „nem tudta mit csinál”.

Forrás: Facebook
Fotó: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik