Élet-Stílus

Gyermeket nemzett 18 éves lányának egy 36 éves férfi

A gyermek édesanyja most foggal-körömmel küzd azért, hogy visszakaphassa kislányát.

A spanyol apa és lánya a gyermek felügyeleti jogáért vívott harc hevében döntött úgy, hogy nyilvánosságra hozzák a kettejük közt lévő kapcsolatot. Azt mondják, azért határoztak így, mert szerették volna mindenkivel – különösen a hatóságokkal – tudatni, hogy szeretik egymást. A 18 éves lány, Sara még azt is hozzátette, tisztában van azzal, hogy sokaknak nem tetszik majd, hogy saját apjával bonyolódott szerelmi viszonyba, de nem érdekli.

Kép forrása: Cronica Balear
Kép forrása: Cronica Balear

A pár a Cronica Balear című spanyol lapnak nyilatkozott, interjújukban pedig beszéltek kapcsolatuk kezdetéről is.

„Éppen úgy kezdődött, mint bármelyik szerelmi kapcsolat: először csak flörtöltünk, aztán egyre több időt töltöttünk együtt, míg rájöttünk, hogy amit egymás iránt érzünk az sokkal több mint egyszer apa-lánya viszony”

-kezdi a 36 éves apa, Cris, majd hozzáteszi, sose volt igazi apa-lánya viszony közte és Sara között.

„Sose tekintett rám szülőjeként. Inkább afféle jó barát voltam neki.”

Mikor megfogant a közös gyermekük, Cris megijedt. Kérlelte lányát, hogy vetesse el a gyereket, vagy adja örökbe, de a szülés előtt meggondolta magát. Azt mondja, teljes mellszélességgel kiáll Sara mellett, aki elkeseredetten szeretné visszakapni gyermekét. Azt mondja, fiatalkora ellenére tisztában van vele, hogyan kell ellátni egy csecsemőt, hiszen mind a négy kisebb testvére gondozásában aktívan részt vett.

A hatóságok egyébként azért vette állami gondozásba a pár gyermekét, mert az apa ellen korábbi felesége többször is panaszt tett, mondván erőszakosan bánik vele.

A spanyol törvények egyébként nem tiltják a vérfertőzést abban az esetben, ha az érintett felek nagykorúak és a kapcsolat mindkettejük beleegyezésével jött létre.

 

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik