Élet-Stílus

A legszebb kép, ami csak egy kutyamenhelyen készülhet

Nem csoda, hogy az amerikai menhely dolgozói boldog mosollyal járkáltak a kennelek mellett.

Példanélküli sikerrel zárult az indianai Fort Wayne állatvédelmi hatóságának (FWACC) fekete pénteki örökbefogadó akciója. A szervezet menhelyéről ugyanis az összes örökbe fogadható kutyát és macskát elvitték az érdeklődők, miután az ünnepi akció alatt mindössze tíz dollárért haza lehetett vinni onnan az állatokat.

A fekete pénteki roham után a kennelekről készült fényképeket a hatóság a Facebook-oldalán tette közzé.

What it looks like when all dogs have a home <3

Posted by Fort Wayne Animal Care & Control on Tuesday, December 1, 2015

Jodi Hamilton, a FWACC egyik munkatársa, a WSMV televíziónak elmondta: nyolc éve dolgozik ott, de még soha nem látott olyat, hogy az összes hely üresen állt volna. A nő hozzátette: lehet, hogy a másnap érkező érdeklődők csalódottak lesznek, hogy nincsen egyetlen egy örökbe fogadható kutya sem a menhelyen, de az üresen álló ketreceknél szebb látványt el sem tudna képzelni.

A helyek azonban nem lesznek sokáig ilyen üresek. A menhelyen több megfigyelés alatt álló kutya is van, akik még nem állnak készen az örökbefogadásra. „Valószínűleg holnap már újra teli lesznek a kennelek, és örökbefogadókat fogunk keresni nekik” – mondta el Hamilton.

A menhelyen egyébként száz dollárért lehet hazavinni egy kutyakölyköt, 85 dolláért egy ötévesnél fiatalabb ebet és 25 dolláért az ötévesnél idősebb kutyákat. A macskákért pedig mindenki annyit fizet, amennyit tud, és szeretne.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik