Élet-Stílus

6,4 millióan néztek meg egy gyerekgrimaszt

Emani egyévesen is tudja, hogyan kell visítva röhögést előidézni.

Gondolták volna, hogy egyetlen babagrimasz több mint hatmilliós megtekintést generál az interneten? Úgy, hogy rengeteg családban van gyerek, és valószínűleg mindegyikük napi szinten produkál száz vicces arcot? És bárki fel tudná venni, és feltölteni a YouTube-ra vagy a Facebookra.

Nyilván rengetegen meg is teszik, de mint tudjuk, annyi esély van, hogy egy felvételből vírusvideó legyen, mint nyerni a lottón.

Chavi Retlandnek sikerült. Az egyéves Emani anyukája vette a fáradtságot, hogy rögzítse, majd feltegye a netre a képsorokat. Ráadásul nem is most történt mindez, hanem még augusztusban, de a videó most kezdett el terjedni a híroldalakon.

A videó mindössze 14 másodperces, és össz-vissz annyi történik benne, hogy az anyuka megkéri Emanit, mutassa meg a mérges arcát. És ő megmutatja. Ennyi is bőven elég volt a 6,4 millió megtekintéshez. (Jó, mondjuk tényleg zseniálisan csinálja a kiscsaj).

Listen, I am DEAD ok!!! Lolol this lil girl is a character!! I don’t know WHERE she learns this from!! Smh! #thedoll #Emani

Posted by Chavi Retland on Friday, August 7, 2015

Emaninak azóta hivatalos oldala is lett a Facebookon – nincs ezen mit csodálkozni, 2015-öt írunk (és azt is már csak pár napig).

Ajánlott videó

Olvasói sztorik