Élet-Stílus

Túl kövérek a szexhez, ezért egyszerre fogyózik a házaspár

Mindketten megműttetik magukat, hogy valóra válthassák közös álmukat.

Deng Yang és férje, Lin Yue legnagyobb vágya ugyanis egy közös gyermek. Csakhogy a túlsúlyuk – ketten együtt több mint 400 kilósak – egész eddig megakadályozta őket abban, hogy valóra váltsák ezt az álmot. Elárulják, a pluszkilók nem csak az egészségüket kezdték ki, de ellehetetlenítették azt is, hogy szeretkezzenek.

„A túlsúly mindig is problémákat jelentett az életünkben.”

-kezdi a kínai pár női tagja, Lin, majd bevallja, az esküvőjükre sem talált egyből ruhát magának: a méretei miatt csináltatnia kellett.

Kép forrása: Daily Star
Kép forrása: Daily Star

„A következő nehézség a nászéjszakánkon jelentkezett, mert a pocakjaink miatt egyszerűen nem fértünk egymáshoz és hamar kifulladtunk” – magyarázza.

A házaspár mostanra megunta a pluszkilókkal való állandó hadakozást, ezért közösen úgy döntöttek, egyszerre kezdenek fogyókúrába és fekszenek kés alá. A gyomorszűkítő műtéttől Deng és Lin is azt reméli, felgyorsítja majd a várva-várt fogyási folyamatot.

Deng azt mondja,  a legnagyobb motivációjuk az életmódváltásra, hogy nagyon szeretnének gyermeket.

„De sok erőt merítünk Kína legkövérebb nőjének történetéből is, aki épp a múlt hónapban esett át gyomorszűkítő műtéten, hogy végre valahára megszabadulhasson a súlyfeleslegétől.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik