Élet-Stílus

Élve főzte meg hathetes kiskutyáját – csodával határos módon felgyógyult

Tuffy egy jószívű állatbarátnak köszönheti az életét, aki ahelyett, hogy elment volna mellette, orvoshoz vitte.

„Egy menhelyen az ember hamar megszokja a szörnyűségeket. Az Animal Asiánál mi is elég ilyesmit láttunk már, de olyasmit, mint amit a kis Tuffyval műveltek, még egyikünk sem”

-kezdi Emily Drayton, az Animal Asia elnevezésű, medvék mentésére szakosodott állatvédelmi szervezet állatorvosa. Hozzáteszi, miután Yan Yingying bevitte hozzájuk a rettenetes állapotban lévő kölyökkutyát, percekig csak nyelte a könnyeit.

Kép forrása: Animals Asia
Kép forrása: Animals Asia

„Sokféle, emberkéz okozta sérülést láttam már sajnos az évek során, de megtanítottam magamnak, hogyan tegyem félre a haragomat és koncentráljak a gyógyításra. Mikor megláttam Tuffy összetört-összeégett testét, percekig csak sírni tudtam. Soha nem láttam még állatot ilyen fájdalmaktól szenvedni.”

Emily elárulta, a kiskutya testének több mint felét súlyos égési sérülések borították és több csontja is eltört.

„A gyanú szerint az előző gazdája egy ideig élve főzte őt, majd mikor ráunt a kínzásnak eme módjára, kidobta őt a negyedikről. Mindezt azért, mert megrágta a „gazdi” telefonját.”

Kép forrása: Animals Asia
Kép forrása: Animals Asia

Tuffy hosszú órákat töltött mozdulatlanul, kínzó fájdalmak között az utcán, míg Yan Yingying rá nem talált. Az állatbarát hölgy azt mondja, sokan elsétáltak a szűkölő kiskutya mellett, ő viszont képtelen volt rá. Állatorvoshoz vitte és közölte, vállalja minden orvosi költségét.

Kép forrása: Animals Asia
Kép forrása: Animals Asia

Az Animals Asiához azután került, hogy a chengdui állatorvos belátta, speciális kezelésre van szüksége ahhoz, hogy maradandó károsodások nélkül meggyógyulhasson. A lábadozása hosszú hónapokig tartott, de végül sikerrel járt. Tuffy mostanra szinte teljesen meggyógyult, és úgy tűnik, a boldog élete is biztosítva van: Yan Yingying ugyanis azután, hogy megmentette az életét, örökbe is fogadja őt.

Kép forrása: Animals Asia
Kép forrása: Animals Asia

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik