Élet-Stílus

Túl hosszúak a lábai – nem engedik modellkedni a 22 éves lányt

Kiskamaszként Chase sorra kapta a felkéréseket, de most, hogy magassága már a 195 centit is meghaladta, nem kell szinte sehova.

“A Los Angeles-i ügynökségek, tisztelet a kivételnek, megszabják, hogy a modelljeik legfeljebb milyen magasak legyenek. A határ valahol 180 centiméter körül van. Míg be nem töltöttem a tizennyolcat és a határ körül volt a magasságom is, állandóan kaptam a felkéréseket. Mostanában viszont mindenhonnan elutasítanak. Vicces módon a magasságom miatt”

-mondja keserűen a 22 éves kaliforniai lány, Chase Kennedy, aki biztos benne, hogy neki vannak a leghosszabb lábai az Egyesült Államokban. Bár elismeri, magassága az élet számos területén inkább akadályozza, mintsem segíti, büszke adottságaira.

“Az általános iskolában, de még a gimiben is gyűlöltem magam. Utáltam, hogy az osztálytársaim folyton a magasságom miatt cikiznek, hogy zsiráfnak, meg égi meszelőnek neveznek. Igyekeztem beilleszkedni, ezért folyton lapos talpú cipőkben jártam. Gondolhatják, mennyire irigykedtem azokra az osztálytársaimra, akik nyugodt szívvel vehettek fel magassarkú cipőket.”

Kép forrása: Daily Mail
Kép forrása: Daily Mail

Chase a Daily Mail című brit bulvárlapnak elárulta, a magassága leginkábba a ruhavásárlást és a párválasztást nehezíti meg.

“A fiúkat nagyon zavarja, ha egy lány magasabb náluk. A mostani kapcsolatom előtt persze randiztam alacsonyabb srácokkal, de végül mind otthagytak. Nem bírták elviselni a tényt, hogy magasabb vagyok náluk és folyton szóvá is tették.”

A fiatal lány elárulta, Amerika leghosszabb lábait a jó géneknek köszönheti. Mint mondja, édesanyja és édesapja is átlagnál jóval magassabbak, és két fiútestvére, Shane és Devin is közel két méteresek.

Kép forrása: Daily Mail
Kép forrása: Daily Mail

“Nem irigylem azokat, akik mögénk ülnek egy moziban. Olyanok vagyunk, mint egy élő fal.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik