Élet-Stílus

Majdnem belehalt a saját magán végzett otthoni kasztrálásba

Ingyenes plasztikai műtétet kapott ajándékba egy harmincéves kínai férfi, aki korábban kis híján meghalt, amikor megpróbálta kasztrálni saját magát – jelentette a kínai sajtó. A Kuangtung tartományban élő férfi története az előző héten terjedt el, miután szerepelt egy plasztikai műtétekkel foglalkozó televíziós műsorban.

Li Xiongjin a valóság-showban elmondta: kamaszkora óta akart nővé válni, és igyekezett mindent megtenni azért, hogy eltüntesse férfias kinézetét. Li hét éve női hormonokat kezdett el szedni, majd három éve úgy döntött, megválik férfiasságától. Az interneten keresztül megvásárolta a kasztráláshoz szükséges sebészeti eszközöket, majd otthon, saját magán próbálta elvégezni a műtétet, aminek az lett az eredménye, hogy majdnem elvérzett.

Li Xiongjin

Végül úgy döntött, hogy aláveti magát egy rendes nemátalakító műtétnek, de amikor utánanézett a lehetőségeknek rájött, hogy nem tudná azt kifizetni. Így minden bátorságát összeszedve jelentkezett a valóságshowba, amelyben a szereplők ingyenes plasztikai műtéteket kapnak. Li a műsorban elmondta: szüleinek csak egy hónappal korábban mondta el, hogy mire készül, és azt, hogy kamaszkora óta nővé szeretne válni. Apja és anyja egyébként megértő volt, és támogattásukról biztosították.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik