Élet-Stílus

Na, ezért nem kell minden hülyeséget megosztani a Facebookon

Kipróbálni meg pláne nem. Íme a tökéletes példa arra, hogy nem minden szentírás, ami az interneten található.

Ha önnek is van olyan ismerőse, aki MINDEN tartalmat megoszt, ami megjelenik a Facebookon, mintha valami szent küldetésnek tekintené az ismeretterjesztést, akkor küldje el neki ezt a cikket, hátha tanul belőle.

Ismerőseink nap mint nap – a gyógyító számsoroktól a Barack Obama és Osama bin Laden rokonságát bizonygató tényfeltárásig – ezernyi baromságot osztanak meg a közösségi oldalakon. Már az is óriási hiba, ha bedőlünk a kamuoldalak kamuhíreinek, de ha még meg is osztjuk, hogy minél több emberhez eljusson – na, az tényleg a sötétség és a felelőtlenség csimborasszója.

A manchesteri Suzanne Dale olvasott egy remek trükköt a Facebookon. A világ legegyszerűbb étele, a sajtos pirítós elkészítési módjáról szóló tipp lényege az volt, hogy még a klasszikus becsúsztatós-kipattanós kenyérpirítóval is meg lehet oldani, hogy már a sütéskor rátesszük a sajtot a toastra, mindössze annyi a csavar, hogy a sütőt az oldalára kell fektetni.

Suzanne kipróbálta. Fő, hogy nem sérült meg senki.

Mindenesetre a kenyérpirító azonnal kigyulladt, és a nő legalább 20 percig szenvedett, hogy eloltsa a lángokat, és órákon át nem tudta kiszellőztetni a füstöt a házból.

Egyetlen előnye mégis volt az ügynek: Suzanne megosztotta a Facebookon, hogy milyen hülyeséget csinált, így remélhetőleg más nem fogja kipróbálni ezt a parádés ötletet.

DON’T TRY THIS AT HOME… !!! …Saw a tip on FB about turning your toaster on it’s side for toasted cheese…..thought…

Posted by Suzanne Dale on Wednesday, November 18, 2015

Ajánlott videó

Olvasói sztorik