Élet-Stílus

Kipróbálta a modell, mi történik, ha a szőrtelenítéséről és a lúdtalpáról posztol fotókat

Először vesztett háromezer követőt, akik a félmeztelen fotókra lettek volna kíváncsiak, de végül sokkal többet nyert.

Egyetlen hét alatt háromezer követőjét vesztette el a tizenháromezerből egy brit modell az Instagram közösségi fotómegosztón, miután elkezdett másmilyen képeket megosztani magáról. A 24 éves Stina Sanders eredetileg olyan képeket tett közzé, amilyeneket az emberek általában egy fiatal modelltől várnak: szelfiket, bikinis fotókat és ehhez hasonlókat – folyamatosan nőtt is a követők száma. Mígnem szembe nem jöttek vele egy ausztrál tini posztjai, aki arról tesz közzé bejegyzéseket, hogy a közösségi média mindent mutat, csak nem a valóságot.

Sanderst megfogták a látottak és úgy döntött: egy héten keresztül ő is a valóságot fogja mutogatni a csillogás helyett. „Kíváncsi voltam, hogy mi történik, ha a megcsinált képek helyett olyan dolgokat osztok meg, amiket általában a barátainak sem mutat az ember, olyan dolgokat, amelyek tabuszámba mennek” – mondta a modell.

Az alábbi fotóhoz például azt írta: „Gondoltam, megosztok veletek egy képet a pedikűr előtt. A körmeim leesnek, lúdtalpam van és deformálódott lábujjaim”.

Stina Saunders

Vagy itt van ez a kép, egy rövid kommentárral: „Szőrtelenítő-hétfő!”

Stina Saunders

A kísérlet mérlege, hogy elveszített ugyan több ezer követőt, akik félmeztelen fotókra számítottak tőle, de azóta sokkal többen csatlakoztak hozzá. Sanders női követői ugyanis azt látták, hogy a modell élete sem különb másokénál. Míg a megcsinált képek, mint írtuk, 13 ezer érdeklődöt vonzottak Instagram-profiljára, jelenleg már a százezret súrolja a követők száma.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik