Élet-Stílus

Káromkodásnak hangzó neve miatt tiltotta ki a Facebook a világ legviccesebb nevű emberét

A vietnámi származású férfi végül kénytelen volt közzétenni az útleveléről készült fotót, hogy bizonyítsa, nem vicces kamunévvel akar fent lenni a közösségi oldalon.

Egy vietnámi származású ausztrál férfi nevén röhög ma az internet népe, miután a napokban futótűzként kezdett el terjedni az útleveléről készült fénykép, amit még januárban tett közzé Facebook-oldalán. A férfi azért osztotta meg a képet, mert elege lett abból, senki sem hiszi el neki, hogy tényleg az a valódi neve, amit a közösségi oldalon megadott. A képet több mint hatvanezren osztották már meg.

Leginkább persze a Facebook nem hitt neki, és háromszor is felfüggesztette oldalát, azzal az indokkal, hogy „hamis és félrevezető” nevet adott meg. Ezután tette fel az útlevelét, hogy bárki láthassa mi a valódi neve. Ami nem más, mint az, hogy Phuc Dat Bich, ami angolosan kiejtve azt adja ki, hogy „fuck that bitch”. Ezt most nem fordítanánk le, de adunk egy kis segítséget: kb, mintha valami olyasmi lenne a neve, hogy „Khurd a-Sayhat”.

I find it highly irritating the fact that nobody seems to believe me when I say that my full legal name is how you see…

Posted by Phuc Dat Bich on Tuesday, January 27, 2015

Egyébként a Phuc Dat Bich nevét valahogy úgy kell helyesen kiejteni, hogy „Fu De Bi”.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik