Élet-Stílus

Meghalt a nagymamája – napokra étlen-szomjan maradt egy 15 hónapos baba

A kicsi legalább három napot töltött teljesen egyedül. Súlyos kiszáradással vitték kórházba.

Azt, hogy a 15 hónapos Brier Rose Ineichen végül pontosan hány napot tölthetett teljesen magára hagyva, étlen-szomjan, egyelőre senki sem tudja. Még a hatóságok sem. Csak annyi biztos, hogy a tragédia valamikor november 7-e és november 14-e között történhetett, de ennél többet majd csak a boncolás után fognak tudni.

Mint kiderült, a kislányra édesanyjának barátja, Anthony Waldo talált rá. A férfi a WATE című lapnak elárulta, Brier  Rose szeptember óta börtönben lévő anyja, Tracy kérte meg rá, hogy nézzen rá a gyerekre és a nagymamára, miután feltűnt neki, hogy napok óta nem hallott egyikükről sem. Waldo hozzátette, Tracy úgy emlékszik, utoljára november 7-én beszélt anyjával, és akkor még minden rendben volt.

A gyanú szerint az idős asszony valamikor a telefonbeszélgetés után, fürdés közben lett rosszul és halt meg. Erre utal, hogy holttestét a hatóságok a ház emeletén található fürdőszobában találták meg. 15 hónapos unokája a földszinti nappaliba felállított kiságyban feküdt a nagymama hét kutyájának társaságában. Waldo azt mondja, a gyerek rettenetes állapotban volt, mikor rátalált: az átázott pelenkája miatt vizeletszagot árasztott, ráadásul szinte alig volt magánál. Annyira ki volt száradva, hogy sírni sem tudott már.

A mentők a kislányt súlyos kiszáradással vitték kórházba, ahol megkezdték gyógykezelését. A WATE információi szerint a gyermek mostanra sokkal jobban van, az orvosok hamarosan hazaengedik majd.

 

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik