Élet-Stílus

Cipője miatt zaklatták diáktársai, de hihetetlen meglepetés érte

Az iskolai vegzálás kezelésének csodálatos példája. Videó.

Sajnos külön rovatot indíthatnánk azokból a videókból, amelyeken amerikai iskolások zaklatják diáktársukat; döbbenetes mennyiségű felvétel készül az efféle gonoszkodásokról.

Sokkal ritkább, amikor az iskolai vegzálás következményéről számolhatunk be, úgy, hogy az eset kicsengése végül pozitív. Mint például az itt látható videóban.

A körülményekről mindössze annyit tudni, hogy eredetileg a Facebookra töltötte fel egy Rachele Pizzuti nevű nő, aki leírta azt is, hogy a gyereke azzal jött haza az iskolából, hogy az egyik osztálytársát a többiek zrikálták a cipője miatt. A fiú megkérte az anyját, hogy vegyenek a srácnak egy új cipőt. Nem is akármilyet vásároltak: egy Nike LeBron kosarascsukát (nálunk 40-50 ezer forint az ára).

A videón azokat a pillanatokat láthatjuk, amikor átadja osztálytársának az ajándékot.

A cipő névadója, LeBron James is megosztotta a videót (Istenem, add, hogy nehogy kiderüljön, ez az egész csak valami kamu gagyi marketingvideó!), és magasztalta a kissrácot. A YouTube-kommentelők közül is sokan dicsérik a kisfiú tettét, azonban még többen szidják a videó készítőjét a harmatgyenge minőségű felvétel miatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik