Élet-Stílus

Létrehozták a legfájdalmasabb játéksérülés ellenszerét

24.hu
24.hu

2015. 11. 18. 19:22

Itt a legóelhárító papucs!

Legóba lépni nem egyszerűen azt jelenti, hogy valaki zokniban mászkál, és rátapos egy játékra. Legóba lépni: fogalom. Az elviselhetetlen fájdalom szinonimája.

Parázson járni – tiszteletreméltó; legón – lehetetlen. Ha ismerősünknek nagyon rosszat akarunk, azt mondjuk: bárcsak legóra lépnél! Egyedül Chuck Norrisnak sikerült, hogy rátaposott egy műanyag építőockára, és a lego sírt fel. És még számtalan hasonló mondás létezik, amely mind-mind arra utal: egy ilyen gyerekszobai baleset iszonyú kínszenvedést okoz.

Kész csoda, hogy a cég (mármint a Lego) csak most állt elő a legóálló papuccsal!

A Lego és egy francia reklámcég közös ötlete alapján már készülnek a rettenetesen vastag talpú pacskerek, amelyekben bárki bátran végigsétálhat egy játékmaradványokkal teli szobán; sőt az olyan baleseteket is megelőzhetjük vele, mint a lábujjak amortizálása a radiátor / ágyláb / ajtófélfa által. Karácsonyi szezonban legalább annyira fontos védőeszköznek bizonyulhat, mint mondjuk az edényfogó  konyhai kesztyű az égési sérülések ellen.

Teljesen érthetetlen módon mindössze 1500 pár papucs készül; és csak az juthat hozzá, aki ír a cég francia weboldalán található kívánságlistára. Reméljük, ez csak beetetés, és tényleg elkezdik nagyüzemben gyártani ezt a hiánypótló védőfelszerelést.

A téma iránt rendkívüli módon érdeklődőknek: íme a gyártási folyamatról készült videó (kattintásra indul).

vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Budapest, 2017. március 20.
Idős nyugdíjas nő távozik a Nyugdíjfolyósító Igazgatóság ügyfélszolgálatának épületéből a főváros XIII. kerületében, a Váci út 73-nál.
MTVA/Bizományosi: Jászai Csaba 
***************************
Kedves Felhasználó!
Ez a fotó nem a Duna Médiaszolgáltató Zrt./MTI által készített és kiadott fényképfelvétel, így harmadik személy által támasztott bárminemű – különösen szerzői jogi, szomszédos jogi és személyiségi jogi – igényért a fotó készítője közvetlenül maga áll helyt, az MTVA felelőssége e körben kizárt.
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.