Élet-Stílus

Nyakkendőt kötni tanította a vonatra váró fiatalt az idős férfi

A szívmelengető gesztusról fotó készült. Mondanunk se kell, hogy vírusszerűen terjed.

Az atlantai Redd Desmond Thomasnak múlt vasárnap nem mindennapi élményben volt része, miközben a vonatra várakozott. Mint mondja, néhány perccel azután, hogy megérkezett a peronra, neki is feltűnt a várakozók között a fiatalember, aki a nyakkendőjével babrált.

„Nekem úgy tűnt, még sosem csinált ilyet, mert elég sokat szenvedett a megkötéssel” – mondta.

Thomas hozzátette, néhány perccel ezután a sráchoz odafordult a mellette ülő idősebb hölgy, majd rákérdezett, tud-e egyáltalán nyakkendőt kötni. A fiatal nemmel válaszolt.

: [HUMANS & HUMANITY]The young guy sitting down was struggling with his tie. The woman in the red coat noticed, and…

Posted by Redd Desmond Thomas on Saturday, November 14, 2015

„Kicsit távolabb ültem tőlük, de ahhoz elég közel, hogy halljam, amiről beszélgetnek. Így azt is hallottam, amikor a néni odaszólt a mellette ülő férjének, hogy menjen már oda a fiúhoz és tanítsa meg nyakkendőt kötni.”

Thomas azt mondja, az idősebb férfi azonnal felkelt a helyéről, hogy aztán tanítani kezdje őt.

„Lépésről-lépésre elmagyarázta neki a technikát. Majd mikor végzett, kicsomózta a nyakkendőt és megkérte a fiatalembert, hogy kösse meg magának. Szívmelengető jelenet volt, amit szerencsére meg tudtam örökíteni.”

A készült fotó természetesen már percekkel az elkészülte után a Facebookon volt, és azóta vírusszerűen terjed. Eddig a pillanatig 150 ezernél is többen osztották meg.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik