Élet-Stílus

Elképesztő módszerrel tartja fiatalon bőrét az egykori szupermodell

A bőrápolója garantáltan csak természetes anyagokat tartalmaz és fillérekért hozzáférhető.

Mióta csak visszavonult a kifutók világától, a 28 éves, kétgyermekes exmodell, Tracy Kiss azzal tölti mindennapjait, hogy szépészeti tanácsokat osztogat 150 ezer követőjének. Legutóbb például arról értekezett hosszan, hogyan őrizhetjük meg olcsón és hatékonyan arcbőrünk hamvasságát.

A válasz pedig: friss spermával.

Tracy esküszik testnedv hatékonyságára. Mint mondja azért, mert a sperma fontos szerepet játszik a kisbabák „készülésében”. A kisbabáknak pedig köztudottan hamvas, puha és jó illatú a bőre. Az exmodell videójában elárulta, a rituáléhoz nélkülözhetetlen alapanyagra egy jóbarátja révén jut hozzá: napi adagját a férfi adja be neki egy direkt erre a célra rendszeresített tégelyben.

A kétgyermekes anyuka fontosnak tartotta leszögezni azt is, hogy az alapanyag „kinyerésében” semmilyen szerepe sincs.

„Úgy vettem észre, hogy a nők többsége fél attól, hogy spermát kenjen az arcbőrére. Pedig nincs mitől tartaniuk, hiszen pont olyan érzés, mintha a drogériákban kapható arcpakolást vinnék fel az arcbőrükre. Nincs semmi különbség”

– mondja, majd hozzáteszi, a spermapakolás nem csak ápolja, de hűsíti és nyugtatja is arcbőrét.

Kép forrása: Tracy Kiss
Kép forrása: Tracy Kiss

Tracy egyébként elárulta, rozácea nevű kellemetlen bőrbetegségétől is a spermakezelésnek köszönhetően szabadult meg.

 „Előtte sok mindent kipróbáltam, de egyik módszer sem segített ilyen hatékonyan és gyorsan eltüntetni a vörös és égő foltokat az arcomról.”

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik