Élet-Stílus

76 kilót dobott le, miután feladta legnagyobb szenvedélyét

A kétgyerekes nő azt mondja, egész addig hiába próbálkozott fogyókúrákkal, egyik sem működött.

„Az egész egy fotóval kezdődött. Emlékszem, olyan 130 kiló körül lehettem és pizsamában voltam rajta. Fogalmam sincs, ki csinálta, vagy, hogy mikor, de az biztos, hogy mikor a kezembe került és megláttam magam, tudtam, hogy változtatnom kell” – idézi a 34 éves brit nőt a Daily Mail című bulvárlap.

Nicola Russell a képet nézegetve döbbent rá, bármivel is hitegeti magát, egyáltalán nem boldog. Sőt! „Mikor a gyerekek megszülettek, megígértem magamnak, hogy míg élek, példát mutatok nekik. Aztán tessék: elengedtem magam, közel 140 kilóra híztam, emiatt pedig nem hogy játszani, de sokszor még menni sem tudtam anélkül, hogy kifulladtam volna.”

Az asszony azt mondja, azután kezdett hízni, hogy elindította saját fodrászüzletét.

„Nem volt időm rendszeresen ebédelni, ezért egész nap csak csipegettem és néhány hónap alatt rászoktam a nassolásra. A legnagyobb kedvenceim a kekszek lettek, mert úgy vettem észre, hogy ezek hatékonyan és gyorsan tudták csillapítani az éhségemet” – mondja Nicola, majd hozzáteszi, naponta egyszer evett kiadósan, munka után.

„Mivel nem volt időm rendesen főzni, az ételt az esetek többségében hozattuk, vagy gyorsétteremben vásároltuk.”

fotó: Nicola Russell
fotó: Nicola Russell

Mikor úgy döntött, változtat az alakján, Nicola teljesen átalakította az étkezési szokásaikat. „Felhagytam a rágcsálással. Az elején persze nagyon hiányoztak az édes finomságok, de mára – őszintén mondhatom – eszembe se jutnak. Szerencsére a családom mindenben támogatott és ma már ők is sokkal egészségesebben esznek.”

Nicola elárulja, miután felhagyott az édességekkel a kilók gyorsan olvadni kezdtek róla. „Ezután már sokkal szívesebben jártam edzőterembe is” – mondja, majd büszkén hozzáteszi, hogy két év alatt a testsúlyának közel felétől, 76 kilótól sikerült megszabadulnia.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik