Élet-Stílus

Tudja, hányszor volt divatban a lenyalt férfiséró?

Milyen a jó pasi? Izmos, vagy mackós? Szőrös, vagy csupaszképű? Komoly, öltönyös, vagy laza, farmeres? A régi mondás szerint elég, ha éppen egy fokkal szebb az ördögnél, de valljuk be: ennél azért komolyabbak a követelmények.

Minden kornak megvan a maga ideálja: a századelőn például nem ártott, ha a brillantinozott frizurát kackiás bajusz társult, manapság pedig a borostával, vagy szakállal kiegészített, apró konty, az úgynevezett „man bun” a menő.

A száz év trendjeit feldolgozó videóival híressé vált Watch Cut csapata most a pasikat vette elő. Illetve csak egyet, Samuelt: rajta mutatják be férfitrendet, az 1910-es évektől napjainkig.

Biztosan önöknek is feltűnt, hogy valami nem egészen stimmel a videóval. Hogyan lesz az 1910-es, rövid hajú, bajszos pasiból hosszú hajú, szakállas a klip végére? Nagyjából úgy, hogy a különböző stílusokat nem időrendben vették fel. A Watch Cut közzétette azt a videót is, amin folyamatában látható a modell átalakulása. Ennek a végén azt is megmutatják, hogyan lépett ki Samuel a stúdióból, és mit szólt az átalakulásához a kint várakozó barátnője.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik