Élet-Stílus

Könyörög a Disneynek a haldokló rajongó, hogy premier előtt megnézhesse az új Star Wars filmet

Boldogan halna meg Daniel Fleetwood, ha láthatná Az ébredő Erő című, új Csillagok Háborúja filmet, de sajnos nagyon kétséges, hogy megéri a december 18-ra kitűzött amerikai bemutató napját.

A 32 éves texasi férfi rákos, a végső stádiumban van, ezért arra próbálja rávenni a filmet gyártó Disney fejeseit, hogy tegyenek vele kivételt, és engedjék meg neki, hogy premier előtt megnézhesse az űreposz hetedik részét – írja a The Hollywood Reporter.

Danielnél, aki nyolc éves kora óta hatalmas Star Wars rajongó, júliusban diagnosztizálták a kötőszöveti daganat egyik speciális fajtáját, az orsósejtes szarkómát. Az orvosai akkor két hónapot jósoltak neki. Bár a férfi egyelőre kitart, azt mondja, az állapota annyit romlott az utóbbi hetekben, hogy egészen biztos benne, decemberben már nem fog élni.

Korábban Fleetwood felesége, Ashley a GoFundMe nevű adománygyűjtő oldalon kért támogatást férje tetemes kórházi költségeihez. Most ugyancsak ő áll a „ForceForDaniel” (Erőt Danielnek) című kampány mögött, ami azt szeretné elérni, hogy teljesülhessen férje utolsó kívánsága.

Daniel Fleetwoodnak van rá esélye, hogy valóra vágyik az álma, kérését ugyanis a Luke Skywalkert alakító Mark Hamill, a Csubakkát játszó Peter Mayhew, és az új filmben, Finn szerepében debütáló John Boyega is támogatja.

A rendező, J.J. Abrams pedig 2013-ban egyszer már megengedte egy Daniel Craft nevű haldokló rajongónak, hogy hetekkel a premier előtt nézhesse meg a Star Trek – Into Darkness (Sötétségben) című a filmjét. Craft néhány nappal a vetítés után halt meg.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik