Élet-Stílus

Gazdaságos és megbízható: fűtés klímával (x)

A légkondicionálók egyre több lakásban egészítik ki a hagyományos fűtési rendszereket úgy, hogy közben a pénztárcánkat is kímélik.

Gazdaságos és megbízható: fűtés klímával

A légkondicionálók egyre több lakásban váltják ki a hagyományos gázfűtést úgy, hogy közben a pénztárcánkat is kímélik. A legtöbben szomorúan vesszük tudomásul, hogy bizony itt az ősz és hamarosan a fűtési szezon is beindul. Az éjszakák és a hajnalok egyre hűvösebbek, lassan itt az ideje kiválasztani és megtalálni a leghatékonyabb és leginkább pénztárcakímélő fűtési megoldást. Segítünk!
1_1000px

Klíma – nem csak nyáron

A meleg napok elmúltával sem kell elfeledkeznünk a klímáról, hiszen egy jól megválasztott klíma a rossz idő beköszöntével is segítségünkre lehet: a lakások, családi házak számára az átmeneti időszakokban gazdaságos és egészséges fűtést biztosítanak. A légkondicionáló beépítését éppen ezért nem érdemes rövid távra tervezni.

Csendesek és gazdaságosak

A kevés áramot használó, modern inverteres gépek, mint az LG Inverter V légkondicionálók, a hagyományos, folyamatosan ki-bekapcsoló klímáknál 30–40 százalékkal kisebb mértékben terhelik a villanyszámlát, ráadásul ezek a készülékek olyan csendesek, hogy még a gyerekszoba nyugalmát sem zavarják meg.

2_1000px

Innovatívak és stílusosak

A már-már művészi kialakítású berendezések a modern otthonok tökéletes díszítőelemeiként is funkcionálnak. Az LG Artcool Stylist Inverter V klíma LED hangulatfénnyel, 3D légárammal és innovatív távszabályzóval varázsolja stílusossá otthonunkat. Az LG mindezt egy 10 éves, a klímakompresszorra vonatkozó garanciával egészíti ki.

Fontos az egészség

Ugye nektek is fontos az egészséges környezet? Az LG H09AL Athena klíma speciális szűrővel semlegesíti a port, az allergéneket, a vírusokat és a baktériumokat is. Az Athena 3,2 kilowattos névleges fűtőteljesítménnyel egy 30 négyzetméteres szoba fűtésére is elegendő lehet, magas hatékonyságát pedig A+++ energetikai besorolása, illetve átlagos energiahatékonysági mutatójának kimagasló értéke is jelzi, amelyet már számos díjjal is jutalmaztak.

3_1000px

Teljes körű megoldás

A hatékony otthoni hűtés és fűtés, illetve melegvíz-ellátás teljes körű megoldását jelentik a levegő-víz hőszivattyúk, amelyek a fűtési idényben a kazánokhoz hasonló funkciót látnak el, működésük azonban jóval hatékonyabb, beépítésük egyszerű. Az innovatív LG Therma V levegő-víz hőszivattyú mintegy háromszor annyi fűtési energiát tud előállítani, mint amennyi elektromos energiát (áramot) felhasznál működése közben – a külső levegőből nyert hőenergia segítségével melegíti fel a fűtéshez szükséges vizet, akár mínusz 20 Celsius-fokos külső hőmérséklet mellett is. Tehát a berendezés egy rendszerként három funkciót is el tud látni az év 365 napján: hűtés, fűtés, használati melegvíz készítés, ráadásul mindezt kazán nélkül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik