Élet-Stílus

Szex a mezőn, Füredre félúton

Úgy beszélték meg, hogy hét órakor találkoznak. Így is lett. Bori ment el Gyuriért. Amikor begördült a háza elé a sárga öreg kis WV bogarával jókedvűen dudált. Nem érdekelte, ki hallja, ki nem, hányan ébrednek fel a szomszédok közül.  Ha Bori boldog, akkor reméli, mindenki az!

Boldogságának tárgya a következi heti közös nyaralásuk. Elege volt a büdös, bűnös városból, a tömegből, az idegölő hétköznapokból. Rettenetesen várta ezt a napot. hogy kiszabaduljon a hajcsár főnök karjaiból, az irigy kolléganőktől is távol akarta már magát tudni. Na jó, nem mind irigy, van köztük, aki tiszteli Borit, amiért a kezébe vette életét, és eltüntette a színről durva férjét.

Az eltüntette a színről nem azt jelenti, hogy valóban, és csakugyan megtette azt, amit sokszor kívánt, hogy kinyírja, elteszi láb alól, fejbe vágja, feldarabolja és bedobja a Dunába, mert már nem bírja tovább vele, hanem csak “simán” kiköltöztette a közös lakásból egy albérletbe.  Csúnya történet, de kicsit már tompult. Nem fájt élesen, ha rágondolt.

Ma viszont nem akart a múlttal foglalkozni. Csak előre tekintett. Bori egy hónapja ismerte Gyurit. Az interneten egy társkereső fórumon jöttek össze. Érzékeny volt a sebe, meg nem is akart még senkivel komoly kapcsolatot, csak nézelődött. Gyuri az első percben szimpatikus lett neki, mert amikor kiírta a gép, hogy üzenete jött, egy szakállas bajszos fénykép nézett szembe vele. Ez a gyengéje! A bajusz és a szakáll. Persze csak ha ápolt, és nem csöves torzonborz.

Elolvasta az adatlapját, és megörült, hogy független a férfi és tartós kapcsolatot keres. Kicsit már unta a szex éhes pasikat, akik az otthoni tűzhely melegéből is kifelé kacsintgatnak, a lebukás veszélyét is vállalják egy kis kalandozásért, idegen húsért.

Gyurival közel két hétig leveleztek, mielőtt az első randira került volna sor. Semleges területen az Aréna Plázában randiztak először. Bori nagyon izgatott volt a találka miatt. Alig aludt előző éjjel, úgy viselkedett, mint egy bakfis lány, pedig már 50 gyertya égett az előző születésnapi tortáján.

Háromszor találta ki, mit vegyen fel, és háromszor vetette el az ötletet. Végül a farmerszoknya póló megoldásnál maradt. Az nem szoknya, hanem farmer, meg nem is farmer, hanem szoknya. Csak nézőpont kérdése az egész! Nagyon akart tetszeni, és nagyon meg akart felelni ennek az embernek. Neki tök mindegy volt, olyan lesz-e a másik, amilyennek a levelei, fényképei, hangja alapján elképzelte, csak fogadja el őt!

Korábban érkezett egy fél órával, de nem akarta, hogy “lebukjon”, ezért bement az épületbe, az egyik mosdóba. Picit megigazította a haját, meg a szemét kiceruzázta, és indult is kifelé. Ahogy kilépett, fejbe kólintotta a meleg. Már el is felejtette a pláza légkondicionált hűsében, hogy odakinn 30 fok van. A szeme sarkából látta tőle jobbra, a beton virágtartón ülő magas fekete, szakállas embert. A férfi felállt és lépdelt a nő felé.

Azonnal megismerték egymást, és széles mosollyal, mint régi jó barátok közeledtek egymáshoz. A 10 méter távolság, amit Gyurinak meg kellett tennie felé, elég volt arra, hogy megfigyelje a közeledőt. Sötét, dús, rövid haja a halántékánál már őszült. Nem nagyon, csak ajándék szinten. Erős, szépen ívelt szemöldöke alatt csokoládébarna szemek. Kreol arcát valaha fekete, mára őszes, fazonra nyírt bajusz és szakáll ékesíti. De még a bajusz sem tudta elfedni vastag, húsos, érzéki száját. Lassan kimérten, mégis energikusan közelített a nőhöz. Fekete rövid ujjú inget, és fekete vászonnadrágot viselt. Olyan volt, mintha egy filmből lépett volna elő. Ahogy odaért Bori közvetlen közelébe, meghozta magával az illatát is. A puszi köszöntésnél kész volt a nő. Elég volt beleszagolni a férfi fülébe, eldőlt minden, és már tudta, hogy ez az ember kell neki!

A randi jól sikerült. Azontúl, hogy beszélgettek, ittak sört, meg üdítőt, nem történt különösebb, de mégis! Valami megmozdult bennük!

A következő nap ajánlotta fel a férfi, hogy töltsenek el együtt egy hetet közösen a Balatonnál. Van egy kis háza Füreden, lógjanak meg, bújjanak el és össze nála.

A nő nem kérette magát, sőt nagyon jó ötletnek találta. Azt mondta, rendben, a férfi adja a házat, akkor az ő kedvenc kocsijával mennek, és a kulináris finomságokról is ő fog gondoskodni. Olyan lesz, mintha megint fiatalok lennének. Feláldozzák a légkondis kényelmet, a hippi feelingért.

Most itt dudorászik a ház előtt, várja, hogy jöjjön végre a kedvese, és indulhassanak a magyar tengerhez.

Csak egy sporttáskát hozott a férfi magával. Jobb is, mert a bogárba úgy sem fér nagy csomag, egyébként is minden van lenn a házban. Most világos vászonnadrág és világos ing volt rajta. Bori nem szállt ki a kocsiból. Gyuri bedobta táskáját egy lezser mozdulattal a hátsó ülésre. Beült, és már megint! Igen, itt volt az illata is! Tele lett vele az autó és Bori orra is. Még ha csak az orra lett volna tele, de érezte, hogy megkívánta a férfit. Hirtelen zavarba jött saját érzéseitől, pedig nem tehetett róla. Már nagyon régen érzett szeretőt magán.

Igyekezett a forgalomra, közlekedésre figyelni. Szerencsére könnyen kijutottak a városból. Bori receptorai vették, hogy a férfi gyakran a mellein felejti a pillantását, sőt a buja gondolatokat is észrevette a szemében.

Azt gondolta Bori: “Húú kisapám nem tudod, mi vár rád ma éjszaka! Belefúrhatod a fejed a melleim közé, és szívhatod be az illatukat, amíg én simogatom a fejed és megrágom a füled“.

Közben Gyuri időnként véletlenül hozzáért a nő kezéhez. Nem rántotta el Bori, nem is lett volna hová. Ezért a következő 20 kilométer után, már a térdét fogta, és simogatta kedvese lábát. Minden koncentrációjára szüksége volt a nőnek, hogy figyelni tudjon a vezetésre.

A régi balatoni és alacsonyabb rendű utakon mentek. Belefértek időben, és sokkal több volt erre a látnivaló. Jól esett a városi szemüknek, hogy messzire is ellátnak. Amikor a frissen aratott búzatábla mellé értek, nem bírták, meg kellett állniuk. Az aranysárga tar mező, rajta az egyenlő távolságokban lévő körbálák, a vadvirágok illata, a kellemes még kora reggeli meleg, a kék ég, a szellő, mind azt mondták. álljatok meg, csodáljatok minket!

Félrehúzódott Bori egy fa alá az árnyékba, és mindketten kiszálltak, hogy megropogtassák kicsit a csontjaikat. Bezárták a kocsit és elindultak a tarlón. “Ezt nem lehet kihagyni, annyira szép”, mondta Bori. Elővette a telefonját, és elkezdett fényképezni. A férfi pózolt neki, utána felmászott volna a bálára, de nem sikerült. Ezen nagyot nevettek. Akkor Bori segíteni akart, azt hitte, ha a fenekénél megtolja egy kicsit a férfit, majd megvalósítja annak magasra törő terveit. Hát, nem!

Gyuri keze lecsúszott a bálazsinórról, és mindketten a földön kötöttek ki.

“Nem ütötted meg magad?” – kérdezte a férfi, de Bori megnyugtatta, hogy csak a feneke fáj egy kicsit, ahogy lehuppant.

 

szalmabála

 

 

“Akkor azt egy puszival meggyógyítom!” És már hemperegtek a bála tövében. Hangosan kacagtak, mint a játszó gyerekek, hiszen ők is azzá lettek! Azután elhalkult a nevetésük, mert összetalálkozott a szájuk és először puszilva, simogatva, finoman, majd egyre erősebben csókolták egymást.

Gyorsabban lélegeztek, és elindult Gyuri keze a nő melle felé. Ahogy hozzáért Bori mellbimbója majdnem kiszúrta a blúzát, és azt akarta, hogy még simítsa, cirógassa. Akkor abbahagyták a csókolózást, és Gyuri szabaddá tette Bori melleit. Mindkettőből hatalmas sóhaj szakadt ki. Bori a kívánástól, Gyuri pedig a gyönyörtől, amit a két hatalmas mell látványa okozott neki.

“Jaj Istenem, ez csodálatos!”, mondta Borinak, és már bújt is beléjük. Puszilta, masszírozta, gyűrögette, együtt és felváltva is őket. Majd kidugta a nyelvét, és pici körkörös mozdulatokkal körbejárta a bimbó udvart. Majd ráharapott és finoman szívni kezdte a nő mellbimbóját. Bori már zihálva lélegzett, és azt kívánta, bárcsak örökké tartana ez az érzés. Teljesen benedvesedett a puncija és csípőjét elkezdte mozgatni.

Egyik kezével fogta a férfi fejét, simogatta, a másikkal pedig tartotta a mellét a szájához. Amikor úgy érezte elboldogul a férfi egyedül is, a mellével végigsimította a férfi hátát, majd előre nyúlt a derékszíjat kikapcsolni. Már ott érezte, hogy milyen kemény és ágaskodó a barátja szerszáma. Ettől még izgatottabb és nedvesebb lett.

Nehezen, de sikerült elővenni a fütyköst. Akkor ő nyögött fel a gyönyörtől! Annyira szép volt kedvese férfiassága. Mereven állt felfelé, makkja fénylett a délelőtti napsütésben. Muszáj volt rá egy pici csókot adni! Azután még egyet, meg még egyet, meg egy kicsit nagyobbat, meg be kellett kapni és picikét megszívni. Majd Bori a kezével simogatta Gyuri farkát, és ütemesen húzgálta a barátja fitymáját. Ekkor Gyuri belenyúlt Bori bugyijába.

“Ohh, de forró és nedves”, mondta a férfi. Bori csak egyet mozdított a csípőjén és már benne is volt a férfi középső ujja a hüvelyében. Mint kés a vajba úgy szaladt be. Akkor kihúzta, majd finoman megint be, és megint ki, majd erősebben és gyorsabban hintáztak mind ketten, míg Bori el nem élvezett.

Akkor Bori megint bekapta a párja farkát, és nem szégyenlősködött, hanem erővel szívta, szopta, nyalta, amíg Gyuri hatalmasat kiabálva el nem élvezett. Boriban szétáradt a régen érzett Camembert csodálatos íze.

Leizzadva, fáradtan, tépetten, de nagyon boldogan feküdtek egymás mellett a szalmabála tövében. Most, itt, nem lett volna tanácsos rágyújtani a szex után.

Reggel még mindketten azt hitték, este a házban jön el ez a pillanat, amikor először egymáséi lesznek. Feküdtek még pár percet, majd felkeltek, igyekeztek kiszedegetni ruhájukból a szalmaszálakat. Fel sem tűnt nekik eddig, hogy összekaristolta őket a tarló. Egymásba karolva mosolyogva, kipirultan és boldogan mentek a kocsihoz, hogy folytassák útjukat, kiélvezzék a szabadságot és egymást ezen a héten.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik